FITech - Energy Storage

FiTech Energy Storage tarjoaa energian varastointiin ja konversioon liittyviä yliopisto-opintoja. Kurssit ovat maksuttomia ja työn ohessa opiskeltavia.

Ilmastonmuutoksen hillitsemiseen liittyvät toimenpiteet luovat ennennäkemättömän tarpeen energianvarastointiin liittyville teknologioille ja sovelluksille.

Energiavarastoihin tehdään tällä hetkellä globaalisti massiivisia investointeja: tarve kasvaa niin akku- ja muille varastointiteknologioille kuin älykkäisiin energiajärjestelmiin liittyville konversioteknologioiollekin, jonka lisäksi esimerkiksi energiavarastojen liikennesovelluksia kehitetään kiihtyvällä tahdilla. Suomen energiateollisuuden kilpailukyvyn ylläpitämisen kannalta on keskeistä varmistaa osaamisen jatkuva kehittyminen alueella.

Vaasan yliopisto koordinoi FITech Energy Storage -hanketta, joka tarjoaa työelämässä oleville osaajille tilaisuuksia täydentää ja päivittää osaamistaan uusimmilla energiatekniikan ja -liiketoiminnan kurssikokonaisuuksilla kaikista FITech-yliopistoista. Opiskelija voi suorittaa tarpeensa mukaisesti yksittäisen kurssin tai laajemman, useamman kurssin kokonaisuuden.

FITech Energy Storage -hankkeen koulutusteemat ovat:

  • Kemia ja materiaalit
  • Sovellukset ja teknologiat
  • Energiamarkkinat ja liiketoimintamallit

Kursseja on tarjolla sekä verkko-opetuksena, lähiopetuksena että niiden yhdistelmänä. Koko Fitech-tarjontaa voit selata täällä. Hakusuodattimilla voit etsiä esimerkiksi pelkkiä verkkokursseja tai tietyn yliopiston kursseja sekä selata tarjontaa teemoittain.

Lisätiedot

Kuva
Sanna Valkosalo

Sanna Valkosalo

Projektipäällikkö
Yliopistopalvelut, Jatkuva oppiminen
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498522
Toimisto
Torni K117
Avaa profiilisivu