Avoin yliopisto

Kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta.

Avoimen yliopiston opintotarjonta

Tervetuloa opiskelemaan avoimeen yliopistoon!

Haluatko päivittää ammattitaitoasi tai suunnitteletko uran vaihtoa? Haluatko tutustua yliopisto-opiskeluun ja eri opintomahdollisuuksiin? Avoimen yliopiston opinnot ovat avoimia kaikille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Opetus järjestetään pääasiassa monimuoto- ja verkko-opetuksena. Mahdollinen lähiopetus järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua opintoihin. Suoritetuilla opinnoilla voit myös hakeutua tutkinto-opiskelijaksi.

Ajankohtaista avoimessa yliopistossa

Uutinen
26.11.2021 - Koulutus

Peppi-ohjeita avoimen yliopiston opiskelijoille

Vaasan yliopistossa on siirrytty Peppi-opiskelijatietojärjestelmän käyttöön 15.11.2021. Olemme koonneet avoimen yliopiston opiskelijoille ohjeita Pepin Opiskelijan työpöydän käyttöön.

Opintojen ohjaus

Opiskelijapalvelut auttaa sinua opiskeluun liittyvissä kysymyksissä numerossa 029 449 8004

Avoin yliopisto Facebookissa

Avoin yliopisto Instagramissa

Avoin yliopisto Youtubessa

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje suoraan sähköpostiisi! Avoimen yliopiston uutiskirje lähetetään vastaanottajille noin 4 kertaa vuodessa. Uutiskirjessä on ajankohtaista tietoa avoimen yliopiston opinnoista.

Ilahduta avoimen yliopiston lahjakortilla

Muista opiskeluintoista ystävää tai läheistä avoimen yliopiston lahjakortilla, jolla voi kätevästi maksaa avoimen yliopiston opintomaksuja. Kirjoitamme lahjakortin haluamallesi summalle.

Käyntiosoite

Puuvillakuja 8, Vaasa (Konttori-rakennus, 1. kerros)

Palvelunumero

029 449 8004