Image
Campus at winter

Varainhankinta

Feature image
Image
kädet

Banner Title
Lahjoita MobilePaylla

Pathways to success Tue tulevaisuutta

Vaasan yliopisto on käynnistänyt uuden varainhankintakampanjan Pathways to success. Kampanjan tavoitteena kerätä 5−7 miljoonaa euroa yksityistä rahoitusta valtion vastinrahaohjelmaan. Jokainen lahjoitettu euro enintään 11 miljoonaan euroon saakka voi tuottaa valtion vastinrahaa jopa 2,5 euroa. Tärkeänä tavoitteena on myös rakentaa pitkäaikaisia strategisia kumppanuuksia.

Mitkä ovat tulevaisuuden isot kysymykset?

Lahjoita

Varainhankinnassa onnistuminen on meille kaikille tärkeää. Lahjoituksilla mahdollistetaan yliopiston tavoitteiden toteutuminen. Jokainen voi omalla panoksellaan tukea varainhankinnan onnistumista. Voit lahjoittaa itse sopivaksi katsomasi summan tai levittää sanaa kampanjasta tutuillesi ja sidosryhmillesi.

luntokuva

Mitä kuumentuvalla planeetalla tapahtuu?

Voimmeko käyttää uutta energiateknologiaa, vihreää sijoitustoimintaa, kestävää liiketoiminta-ajattelua sekä syvää ihmisymmärrystä saadaksemme enemmän aikaan vähemmällä?
busy road

Mistä hyvä kaupunki on tehty?

Keskellä elämien, työpaikkojen ja yhteisöjen muutosprosessia ja jatkuvien uusien haasteiden edessä, miten teemme urbaanista elämästä toimivampaa ja vihreämpää?
robotti

Mitä työnteolle tapahtuu tulevaisuudessa?

Miten digitalisaatio, teollisen tuotannon vallankumous, keikkatalous ja disruptiiviset liiketoimintamallit muuttavat maailman tapaa tehdä työtä? Opimmeko luomaan tasapainoisempaa elämää näiden tekijöiden keskellä?
puhelin

Onko talousjärjestelmillä sääntöjä tulevaisuudessa?

Nykyiset talouden mallit eivät ole missään mielessä tyhjentäviä. Mitä sääntöjä ja riskejä vihreään investointiin liittyy? Ovatko joustavimmat toimijat seuraavia voittajia?
kuvaaja

Ketä me kuuntelemme ja miksi?

Kuinka pystymme kehittämään julkisten ja yksityisten organisaatioiden kommunikointitaitoja, ja samalla kasvattamaan medialukutaitoisia kansalaisia.
robot

Kuinka puhallamme yhteen hiileen?

Kuinka yhteiskunnan järjestelmät ja julkishallinto pitävät kansalaiset turvassa ja yhteisöt kukoistavina?

Liity mukaan varainhankintakampanjaan

Yliopisto tukee lahjoitusvaroilla akateemisia yksiköitä, monitieteisiä tutkimusalustoja, uudistuvaa modernia ja hiilineutraalia kampusta sekä innovaatioita.

Personnel and students

Akateemiset yksiköt

Tutkimusta ja opetusta varten Vaasan yliopistossa on neljä akateemista yksikköä, jotka ovat Johtaminen, Laskentatoimi ja rahoitus, Markkinointi ja viestintä sekä Tekniikka ja innovaatiojohtaminen.
Lue lisää
researchers at work

Tutkimusalustat

Yliopistossa on kolme avointa ja monitieteistä tutkimusalustaa. Niiden toiminta painottuu energiaan ja kestävään kehitykseen, digitaaliseen talouteen sekä innovaatioihin ja avoimen tieteen ilmentymiin.
Lue lisää
Kampus

Kampuskehityshanke

Tavoitteemme on houkutteleva, ajanmukainen ja hiilineutraali kampus, joka luo erinomaiset edellytykset tutkimukselle, koulutukselle ja yhteisöllisyydelle.
Lue lisää
words

Innovaatiot

Innovaatiot ovat Vaasan yliopiston ytimessä. Pyrimme luomaan ympäristön, joka mahdollistaa ideoiden, innovaatioiden ja yhteistyön kukoistamisen.
Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisää tietoa varainhankinnasta

Ole yhteyksissä Harry Linnarinteeseen, Antti Sinisaloon tai Philipp Holtkampiin jakaaksesi heille yhteystietoja tai jos tarvitset materiaalia lähetettäväksi potentiaaliselle lahjoittajalle.

Kuva
Harry Linnarinne

Harry Linnarinne

Yhteysjohtaja, yhteiskuntasuhteet ja kumppanuudet
Tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikkö
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498705
Toimisto
Tritonia
Avaa profiilisivu
Kuva
Antti Sinisalo

Antti Sinisalo

Erityisasiantuntija, innovaatiotoiminta
Yliopistopalvelut, Innovations and Ecosystems
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498563
Avaa profiilisivu
Kuva
Philipp Holtkamp

Philipp Holtkamp

Erityisasiantuntija, innovaatiotoiminta
Yliopistopalvelut, Innovations and Ecosystems
etunimi.sukunimi@uwasa.fi
Puhelin
+358294498585
Avaa profiilisivu