Image
Raippaluodon silta

Yhteistyöverkostot

Vaikuttavaa yhteistyötä

Vaasan yliopisto tekee yhteistyötä niin ympärillään toimivan Pohjoismaiden suurimman energia-alan osaamiskeskittymän kuin muiden vaasalaisten korkeakoulujenkin kanssa. Toimimme aktiivisesti eri yliopistokeskuksissa niin Kokkolassa, Seinäjoella kuin Porissakin.

Lue lisää alueellisesta yhteistyöstämme

Image
Image

Kansainvälinen yhteistyö ja verkostot

Monet nykypäivän haasteista eivät tunne rajoja, vaan niihin tarvitaan rajat ylittävää yhteistyötä. Kansainvälinen toimintamme vaikuttaa olennaisesti yliopiston kaikkiin keskeisiin osa-alueisiin, koulutukseen, tutkimukseen ja vaikuttavuuteen. Toimimme aktiivisesti kansainvälisissä ja kotimaisissa huippututkimuksen ja koulutuksen verkostoissa ja kumppanuuksissa.

Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme

Ajankohtaista

Etsitkö yhteistyömahdollisuuksia?

Tuotamme uutta ja ajankohtaista tietoa yhteistyökumppaneillemme ja koko yhteiskunnalle, ja teemme sitä yhteistyössä yritysten, yhteisöjen sekä muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyön muotoja voivat olla esimerkiksi yhteisrahoitteiset tutkimushankkeet tai tilaustutkimukset. Tutkimusyhteistyötä yliopistossa tekevät niin yksiköt, alustat, tutkimusryhmät, erillislaitokset kuin yksittäiset tutkijatkin.