Image
Tutkimusta polttoainelaboratoriossa

Tutkimusyhteistyö

Tutkimusyhteistyö

Vaasan yliopisto tekee laajasti tutkimusyhteistyötä yritysten, yhteisöjen, tutkimuslaitosten ja toisten yliopistojen kanssa. Yliopistomme tutkimusalustat, tutkimusryhmät ja tutkijat tekevät yhteistyöstä eri tahojen kanssa etenkin yhteisrahoitteisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Pitkäjänteinen yhteistyö voi johtaa parhaimmillaan strategisiin kumppanuuksiin.

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus myös tilata yritysrahoitteisia tutkimuksia ja selvityksiä sekä hyödyntää yliopiston tutkimusinfrastruktuureja. Lisäksi tutkimusta voi tukea ja yhteistyötä yliopiston kanssa lisätä rahoittamalla tutkimusprofessuureja tai esimerkiksi väitöstutkimusta.

Kiinnostaako tutkimusyhteistyö?

Jos tutkimusyhteistyö Vaasan yliopiston kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä joko suoraan asianomaiseen yksikköön, tutkimusalustaan tai asiantuntijaan (Henkilöhaku). Yliopiston Tutkimuksen palvelut (tutkimus@uwasa.fi) auttavat myös tutkimusrahoituksen hankinnassa, tutkimushankkeiden sopimusten valmistelussa sekä tutkimustulosten julkaisemisessa ja hyödyntämisessä.