Tämä sivusto on apunasi opintojen aikana Tervetuloa

Sivuille on koottu perustutkinto-opiskeluun liittyvää tietoa opintojen aloittamisesta valmistumiseen asti. Löydät sivuilta myös opiskelijoille suunnatut uutiset ja tapahtumat.

Verkkosivuja kehitetään jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan palautetta sivuista. Palaute on helppo lähettää jokaisen sivun alalaidassa olevan palaute-toiminnon avulla.

Ajankohtaista Opiskelijan uutiset ja tapahtumat

Uutinen
03.06.2021 - Opiskelijat

Opiskelu kesällä 2021

Vaasan yliopisto tarjoaa tutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa opintoja myös kesällä 2021.
Uutinen
01.07.2021 - Opiskelijat

Vaasan yliopiston kurssityöstä kehittyi vetovoimainen yritys

Zäpp Oy:n tarina alkoi vuonna 2017 Vaasan yliopiston Yrityksen liiketoimintasuunnitelma -kurssilta, jossa oli tehtävänä kehittää ryhmätyönä kuvitteellinen yritys ja esittää sen liikeidea professoreista koostuvalle…

Opiskelijana Vaasan yliopistossa

Alta löydät tietoa yliopisto-opiskelusta. Näiden ohjeiden avulla etenet opintojen aloittamisesta valmistumiseen saakka.

Opinnot

Opintosuunnan opintojen lisäksi tutkintoihin sisältyy mm. kieliopintoja, liiketoimintaosaamisen opintoja ja kansainvälistymisvalmiuksiin liittyviä opintoja sekä harjoittelua. Opintoja on mahdollista suorittaa myös kesäisin tai tutkinnon suorittamisen jälkeenkin.

Ohjaus ja neuvonta

Yliopistolla on tarjolla monenlaista tukea opintojen sujuvan etenemisen ja suunnittelun tueksi.

Valmistumisen lähestyessä

Kun kirjoitat opinnäytetyötäsi ja valmistuminen alkaa lähestyä, tutustu valmistuvan muistilistaan ja sieltä löytyviin linkkeihin. Muistilistan ohesta löydät myös lukuvuoden valmistumispäivät. Näin saatat opintosi sujuvasti loppuun!

Hyvinvointi ja turvallisuus

Hyvinvointi on henkilökohtainen kokemus. Opiskelijan kokonaisvaltainen hyvinvointi käsittää terveyteen, jaksamiseen, taloudelliseen toimeentuloon ja turvallisuuteen liittyviä sekä opintoja tukevia palveluja. Myös opiskelukyky on osa opiskelijan hyvinvointia.

Palvelut kampuksella

Palosaaren kampukselle pääset esim. paikallisliikenteen linja-autoilla. Kampukselta löydät mm. opetus- ja itseopiskelutiloja, IT-palvelut, kirjastopalvelut ja opiskelijaravintolat. Kiinteistöjä koskevia pyyntöjä varten on sähköinen palautejärjestelmä.

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?