Image
Yliopiston henkilökuntaa

Yliopisto työpaikkana

Liity tiiviiseen yhteisöömme

Vaasan yliopistossa ajatellaan ennakkoluulottomasti ja haluamme rakentaa kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Olemme tunnettuja koulutuksen korkeasta laadusta ja innostavista opettajistamme. Yliopistomme ytimen muodostaa kauppatieteiden, tekniikan sekä hallinto- ja viestintätieteiden korkeatasoinen osaaminen. Tieteenalakohtaista tutkimusta täydentävät ilmiölähtöiset tutkimusalustamme.

Avoimet työpaikat

Vaasan yliopiston tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat sekä sähköiset hakulomakkeet löydät alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Ihmiset tekevät tieteen

Tutustu Helka Kalliomäen tarinaan. Helka on Vaasan yliopiston apulaisprofessori (tenure track).

ura

Ura yliopistolla

Opetus- ja tutkimustehtävät

Yliopistoyhteisössämme työskentelee lähes 500 henkilöä erilaisissa opetus-, tutkimus- asiantuntija- ja palvelutehtävissä.

Opetus- ja tutkimustehtävät jakautuvat neljälle uraportaalle. Urarakenteen tehtäviä ovat esimerkiksi: 

  1. porras: väitöskirjatutkijat, projektitutkijat
  2. porras: tutkijatohtorit, yliopisto-opettajat
  3. porras: vanhemmat tutkijat, yliopistonlehtorit
  4. porras: professorit, tutkimusjohtajat

Osa tehtävistä avataan tenure track -menettelyn kautta, joka arviointien kautta mahdollistaa etenemisen professorin tehtävään.

Yliopistopalveluiden yksiköissä tuotetaan palveluja koko yliopistoyhteisölle ja tuetaan näin yliopiston tutkimus- ja opetustoimintaa sekä yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Lue lisää: Ura yliopistolla

Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R)

Me Vaasan yliopistolla tiedostamme työntekijöidemme olevan tärkein voimavaramme. Menestyksemme ja saavuttamamme tulokset perustuvat lähes täysin lahjakkaiden ja työlleen omistautuneiden tutkijoiden, opettajien sekä yliopiston palvelutehtävissä työskentelevien henkilöiden työpanokseen.