Image
Opiskelijoita kampuksella

Opiskelijaksi

Laadukasta ja työnantajien arvostamaa Koulutusta

Koulutamme vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Voit opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä sekä viestintätieteitä. Meiltä valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä.

Hae meille opiskelemaan

Meillä voit suorittaa kandidaatin, maisterin, diplomi-insinöörin tai tohtorin tutkinnon. Tarjoamme useita kokonaan englanninkielisiä maisteriohjelmia. Voit myös opiskella avoimessa yliopistossamme tai jo työelämässä ollessasi hankkia täydennyskoulutusta. Eri oppiaineisiin ja yliopisto-opiskeluun pääset tutustumaan verkossa järjestettävillä tutustumiskursseillamme.

5 143
Opiskelijaa
4 013
Avoimen yliopiston opiskelijaa
229
Kansainvälistä opiskelijaa
13 000
Opiskelijaa Vaasassa

6 hyvää syytä valita Vaasan yliopisto

Työnantajat arvostavat

Meiltä valmistuneet työllistyvät erinomaisesti ja työnantajat arvostavat Vaasan yliopistosta saatua tutkintoa. Kandidaation tutkintoihin sisältyvät useita oppiaineita yhdistävät moduulit ja opintokokonaisuudet lisäävät vaihtoehtoja rakentaa yksilöllisiä, omannäköisiä opintopolkuja ja parantavat menestymistä työelämässä.

Maailma tarjottimella

Me emme mene maailmalle, olemme jo siellä. Voit tutustua ulkomaalaisiin opiskelijoihimme, opiskella englanniksi, lähteä vaihtoon tai hakea kesätöihin kansainvälisiin yrityksiin. Vuosittain teilut 250 opiskelijaamme lähtee ulkomaille opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun. Meille myös saapuu joka vuosi satoja vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita eri puolilta maailmaa.


Palkittu opetus

Meillä on Suomen palkituin yliopistotason koulutus kauppatieteissä ja olemme yksio Suomen suurimmista kauppatieteellisen alan toimijoista. Lupaamme hyviä opettajia, korkeatasoista opetusta ja monipuolisia opetusmenetelmiä.

Meillä olet yksilö

Opiskelijoidemme hyvinvointi on meille sydämen asia. Satsaamme monipuoliseen opiskelijaliikuntaan. Opintopsykologimme tukee motivaatioon, ajanhallintaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Omaohjaaj kulkee rinnallasi koko opintojen ajan. Häneen voit olla yhteydessä kaikissa opiskeluun ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Kaveria ei jätetä

Yliopistomme on tiivis yhteisö, joka on tukenasi koko opiskelujesi ajan. Pääset opettajien ja professorien juttusille ilman pitkiä jonoja, ja saat yksilöllistä ohjausta opintoihisi. Opiskeluajan kaveripiiri on tukiverkkosi myös myöhemmin työelämässä, ja voit saada elinikäisiä ystäviä.

Runsaasti energiaa

Opiskelet meren rannalla aivan keskustan lähellä. Vaasasta löytyy Suomen suurin energia-alan yrityskeskittymä, rutkasti työpaikkoja, kuusi korkeakoulua sekä tutkitusti onnellisia ja energisiä ihmisiä.
6 syytä valita Vaasan yliopisto: Onnistut opinnoissa
Katso video

Kuuntele hakijoille suunnattua podcastsarjaamme

Vaasan yliopisto sosiaalisessa mediassa