Image
Students at campus

Viestintätieteiden kandidaattiohjelma

Miksi valita Vaasan yliopiston viestintätieteet

Valmiina työelämään

Teoriaa ja käytäntöä yhdistävät opinnot antavat sinulle välineitä kohdata työelämä. Pääset osaksi tiivistä yliopistoyhteisöä, jossa sinua kuunnellaan ja arvostetaan.

Laaja-alainen viestinnän koulutus

Vaasassa saat laaja-alaisen viestintätieteellisen koulutuksen, johon voit valita kiinnostuksesi mukaan viestinnän opintoja ja hankkia yksilöllisen tutkinnon.

Uusimmat suuntaukset ja trendit haltuun

Osaamme ennustaa viestinnän alan muutokset ja tuomme alan megatrendit osaksi opiskelua. Siksi opiskelijoillamme on valmistuessaan oikeat taidot ja valmiudet.

Tulevaisuuden viestintäosaajaksi

Nykypäivänä kaikki viestivät, mutta vain harvat ovat siinä ammattilaisia. Viestintäalan ihmisiä tarvitaan entistä enemmän tulevaisuudessa niin yritysmaailmassa, valtiolla, järjestöissä kuin kuntasektorillakin.

Vaasan yliopiston viestinnän opinnoissa perehdyt verkkojulkaisemiseen ja sosiaaliseen mediaan, median ja yhteiskunnan kysymyksiin, organisaatioviestintään ja digitaalisen mediatyön perusteisiin.

Viestintätieteiden kandidaattiohjelmassa ei ole opintosuuntia, mutta maisteriopinnoissa voit erikoistua tekniseen viestintään tai opiskella viestinnän monialaisessa maisteriohjelmassa.

Lisätietojaopinto-oppaasta.

Vaasan yliopisto Hakijan päivä 2022: Viestintätieteet
Katso video

Hae ohjelmaan

Hakuväylien tarkat valintaperusteet näet Opintopolku.fi-palvelusta.

Hakijapalvelut auttavat hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Puhelin

029 449 8005

Opintoneuvonnasta voit kysyä lisää tutkinnon sisällöistä, opetusjärjestelyistä ja esimerkiksi aiempien opintojen hyväksilukemisesta.

Puhelin