Image
international students at the University of Vaasa

Strategic Business Development

Tulevaisuuden bisneksen tekijöitä

Englanninkielinen Strategic Business Development -maisteriohjelma

Suunnitteletko menestyksellistä liiketoimintaa? Onko sinulla aito kiinnostus liiketoimintaan, kehittämiseen ja strategiaan? Onko sinulla kandidaatin tutkinto johtamisesta ja organisaatioista, kansainvälisestä liiketoiminnasta, markkinoinnista tai onko sinulla suoritettuna vähintään 35 opintopistettä kauppatieteiden opintoja?

Tulevaisuuden liiketoiminnan kehittäjiä

Strategic Business Development -maisteriohjelma on askel kohti liiketoimintaa. Ohjelma tarjoaa sinulle syvällistä strategisten prosessien osaamista, jota voidaan soveltaa palveluyrityksissä, teollisuudessa, konsultoinnissa ja tutkimuslaitoksissa.

Strategic Business Development -maisteriohjelma keskittyy liiketoiminnan kehittämisprosessien kolmelle avainalueelle: uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen, liiketoiminnan suunnittelu ja strategian toteuttaminen.

Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

Student at campus

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)