Kandidaattiohjelmat

Become an Agent of Change

Meillä opiskelijat ovat muutoksen agentteja. Haluaisitko sinä muuttaa maailmaa ja rakentaa kanssamme parempaa huomista? Valitse oppiaineesi ja aloita matkasi tulevaisuuden agentiksi. Meillä saat kokeilla sekä oivaltaa rohkeasti ja lupaamme antaa hyvät eväät matkallesi työmarkkinoille.

Kandidaattiohjelmiin valitut opiskelijat saavat automaattisen oikeuden jatkaa opintojaan maisterin tai diplomi-insinöörin tutkintoon. Voit myös hakeutua kandidaatin tutkinnon jälkeen englanninkielisiin maisteriohjelmiin ja suuntautua kansainväliselle uralle. Tutustu opintotarjontaan ja hae.

Lue valmistuneiden tarinat

profiilikuva Ville Kumlanderista
Tekniikka
Ville Kumlander
Testi-insinööri

Ville Kumlander oppii jatkuvasti uutta vaihtelevissa työtehtävissään testi-insinöörinä Wärtsilän tuotekehityksessä. Nykyinen työ painottuu testattavien moottoreiden ja apulaitteiden automaatio- ja ohjausjärjestelmiin. Opiskeluajoista Villelle ovat…

Risto Mäkinen
Kauppatieteet
Risto Mäkinen
KHT-tilintarkastaja

Risto Mäkinen arvostaa erityisesti Vaasan yliopiston käytännönläheistä opetusta. Niistä opeista on ollut paljon hyötyä työelämässä. Opiskelijaporukasta löytyi myös joukko elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa yhteyttä pidetään edelleen.

Kukka Lehtimäki
Kauppatieteet
Kukka Lehtimäki
Business Controller

Kukka Lehtimäki valitsi tilintarkastuksen opintosuunnakseen peruskurssilla heränneen mielenkiinnon perusteella. Valinta antoi kimmokkeen antoisalle viiden vuoden matkalle tilintarkastustyöhön sekä nykyiseen tehtävään business controllerina.

Mira Holmroos-Kolari
Tuotantotalous ja tietojärjestelmätiede
Mira Holmroos-Kolari
Kehitys- ja tietohallintojohtaja

Mira Holmroos-Kolari haluaa ja saa työltään merkityksellisyyttä, vaikuttavuutta ja sopivaa vaihtuvuutta. Digi- ja väestötietoviraston kehitys- ja tietohallintojohtajana hän on mukana kehittämässä ja varmistamassa yhteiskunnalle kriittisten…

Tietoa hakemisesta Näin haet kandidaattiohjelmiin

Näin haet -sivulta löydät tietoa mm. hakuajoista, kandidaattiohjelmien hakukelpoisuudesta ja todistusvalinnasta. Sivuilla on myös tietoa valintakokeista. Olemme lisäksi koonneet vastauksia yleisimpiin hakijoiden kysymyksiin.

Opinto-ohjaajille on myös avattu oma verkkosivu. Tutustu ja kysy lisää!

Millaista on opiskelu Vaasan yliopistossa? Hakijan päivä 2021

Mitä Vaasan yliopistossa voi opiskella? Haluatko tutustua tarkemmin koulutusohjelmiemme opintoihin ja uramahdollisuuksiin? Järjestimme Sami Kurosen juontaman Hakijan päivä -webinaarin syksyllä, 12.10.2021. Kenties löydät oman alasi meiltä!

Hakijan opas

Hakijan opas

Kevään yhteishaussa mukana olevat kandidaattiohjelmat löydät hakijan oppaasta

Voit myös tilata oppaan maksutta postitse. Tilaa opas täältä.