Image
Opiskelija pitelee kylttiä

Kandidaattiohjelmat

Päämäärän lisäksi tärkeää on myös matka

Haluaisitko sinä muuttaa maailmaa ja rakentaa kanssamme parempaa huomista? Valitse koulutusohjelmasi ja aloita elämäsi matka. Meillä saat kokeilla sekä oivaltaa rohkeasti ja saat taidot ja asenteen muuttaa huomista.

Kandidaattiohjelmiin valitut opiskelijat saavat automaattisen oikeuden jatkaa opintojaan maisterin tai diplomi-insinöörin tutkintoon. Voit myös hakeutua kandidaatin tutkinnon jälkeen englanninkielisiin maisteriohjelmiin ja suuntautua kansainväliselle uralle. Tutustu opintotarjontaan ja hae.

Tietoa hakemisesta Näin haet kandidaattiohjelmiin

Näin haet -sivulta löydät tietoa mm. hakuajoista, kandidaattiohjelmien hakukelpoisuudesta ja todistusvalinnasta. Sivuilla on myös tietoa valintakokeista. Olemme lisäksi koonneet vastauksia yleisimpiin hakijoiden kysymyksiin.

Opinto-ohjaajille on myös oma verkkosivu. Tutustu ja kysy lisää!

Millaista on opiskelu Vaasan yliopistossa? Hakijan päivä

Mitä Vaasan yliopistossa voi opiskella? Haluatko tutustua tarkemmin koulutusohjelmiemme opintoihin ja uramahdollisuuksiin?

Hakijan päivä palasi syksyllä 2023 jälleen kampukselle. Kampuksella meneillään olevan remontin vuoksi päivään oli rajallinen määrä paikkoja.

Edellisinä vuosina järjestimme kaikille opinnoista kiinnostuneille tarkoitettuja webinaareja, jossa esiteltiin yliopiston koulutustarjontaa ja kerrottiin mm. koulutusohjelmien sisällöistä ja alan kiinnostavista teemoista Lisäksi kuultiin opiskelijoiden kokemuksia opinnoista ja opiskelusta Vaasassa.

Hakijan päivän tallenteet ja paljon muutakin videomateriaalia on nähtävissä yliopiston YouTube-kanavalta.

Kuuntele hakijoille suunnattua podcastsarjaamme

Hakijan opas

Hakijan opas

Kevään yhteishaussa mukana olevat kandidaattiohjelmat löydät Hakijan oppaasta.

Lue Hakijan opas 2024 (Issuu)

Tilaa Hakijan opas 2024 maksutta postitse