Image
students outside of the University of Vaasa

Finance

Kansainvälisiä asiantuntijoita rahoitusalalle

Englanninkielinen Finance-maisteriohjelma

Kiinnostaako haastava ura ja kilpailukykyinen palkka? Oletko lahjakas ja motivoitunut? Onko sinulla kandidaatin tutkinto rahoituksessa, laskentatoimessa tai taloustieteessä?

Kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden asiantuntijaksi 

Laskentatoimen ja rahoituksen tutkinnon suorittaneilla on erinomaiset kansainväliset uranäkymät. Finance-maisteriohjalmasta valmistuneet ovat menestyneet urallaan hyvin Suomessa ja ulkomailla:

  • 52 % maisteriohjelman opiskelijoista löytää työpaikan ennen valmistumistaan
  • Yli 100 yritystä rekrytoi valmistuneitamme
  • 3500 euron keskipalkka valmistumisen jälkeen

Esimerkkejä rekrytoineista yrityksistä: PwC, Deloitte, Nordea, Nordic Investment Bank, Bank of Finland, Keva, Nokia, Ernst & Young, OP Financial Group, KONE, Mandatum Life, JP Morgan Chase & Co., ja Wärtsilä.

Marko Järvenpää Dean
Laskentatoimen ja rahoituksen yksikkö on luokiteltu Euroopan parhaiden tutkimusyksiköiden joukkoon korkealaatuisen opetushenkilöstömme ja tutkimuksen ansiosta.

Finance-maisteriohjelmamme on ainoa EFMD-akkreditoitu rahoitusalan koulutusohjelma Suomessa sekä toinen CFA-akkreditoitu rahoitusalan koulutusohjelma Suomessa ja neljäs Pohjoismaissa.

Analyyttistä osaamista

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille tarvittavan osaamisen päätöksentekoon ja ongelmien ratkaisemiseksi. Se parantaa heidän käsitystään yhä monimutkaisemmista ja globalisoituvista rahoitusmarkkinoista. Opiskelijat oppivat analyyttisiä lähestymistapoja ja menetelmiä taloudelliseen analyysiin. Rahoitusopiskelijoilla on pääsy Bloomberg Labiin, joka on reaalimaailman simulointi rahoitusmarkkinoista.

Intensiivisen kahden vuoden maisteriohjelman laajuus on 120 opintopistettä. Tutkintonimike on kauppatieteiden maisteri (Master of Science in Economics and Business Administration).

Kaksoistutkinnot

Finance-maisteriohjelmalla on kolme kaksoistutkintosopimusta Ruotsissa, Ranskassa ja Venäjällä. Opiskelijat voivat suorittaa tutkinnon kahdessa maassa ja hyötyä kansainvälisestä kokemuksesta, mitä tulevat työnantajat arvostavat.

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)