Image
Group of students in a small meeting room

Tuotantotalous

Englanninkielinen Tuotantotalouden maisteriohjelma

Olipa intohimosi sitten monimutkaisten teollisuusjärjestelmien ymmärtäminen, onnistuneiden projektien toteuttaminen tai liiketoiminnan yhdistäminen teknologiaan, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva koulutus. Riippumatta valinnastasi, aloitat matkan akateemisen huippuosaamisen ja käytännön tiedon pariin, joka ohjaa sinut kohti palkitsevaa ja menestyksekästä uraa.

Monimutkaisesta datasta parempaa liiketoimintaa

Kiinnostaako sinua, miten monimutkaiset teollisuusjärjestelmät toimivat? Ovatko teollisten järjestelmien suunnittelu ja analytiikka intohimosi? Haluatko ratkaista nykypäivän yritysten dataongelmia?

Englanninkieliset Industrial Systems Analytics -opinnot kattavat sisällön, mallit ja menetelmät monimutkaisten prosessien ja järjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja käyttöönottoon teollisuudessa ja muissa organisaatioissa Opinnot keskittyvät monimutkaisten teollisten järjestelmien tutkimiseen ja varustavat sinut taidoilla ja asiantuntemuksella erityisesti energia-alaa, tutkimuskeskuksia ja alueellisia kehitysorganisaatioita varten.

Lue lisää opinnoista: Industrial Systems Analytics

Hanki uutta näkökulmaa projektien johtamiseen

Haluatko oppia, miten projekteja toteutetaan menestyksekkäästi eri toimialoilla, kuten valmistus-, energia-, kuljetus- ja logistiikka-aloilla? Haluatko laajentaa asiantuntemustasi ja tukea strategiaa johdonmukaisesti? 

Strategic Project Management -opintosuunnasta valmistuu projektipäälliköitä ja -johtajia, jotka pystyvät toimimaan erilaisissa ympäristöissä ja toteuttamaan menestyksekkäitä projekteja ja hankkeita. Tutkinto on suunniteltu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään ja laajentamaan osaamistaan, asiantuntemustaan ja ammattikäytäntöjään, sekä heille, jotka haluavat siirtyä projektijohtamisen alalle.

Opinnot on suunnattu opiskelijoille, joilla on tekniikan alan alempi korkeakoulututkinto, ja jotka ovat halukkaita työskentelemään projektinhallintaan, projektiliiketoimintaan ja insinöörityön johtamiseen liittyvien teemojen parissa.

Lue lisää opinnoista: Strategic Project Management

Teollisuusprosessien osaavia kehittäjiä

Haluatko yhdistää liiketoiminnan ja teknologian? Oletko kiinnostunut kehittämään prosesseja kestävää kehitystä ja energia-alaa varten? Onko sinulla liiketalouden kandidaatin tutkinto tai tekniikan kandidaatin tutkinto, jossa on liiketalouden opintoja?

Englanninkielisessä Industrial Management -opintosuunnassa voit erikoistua joko toimitusketjun hallintaan ja operatiiviseen johtamiseen tai teknologiajohtamiseen ja innovaatioihin. Opinnot valmistavat sinut tehtäviin tutkimuskeskuksissa ja yliopistoissa sekä teknologiayrityksissä ja liiketoimintaympäristöissä, joissa teknologia kehittyy nopeasti.

Vaasa, Pohjoismaiden kasvavan uusiutuvan energiasektorin sydämessä, tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tiiviiseen yhteistyöhön energiayritysten kanssa. Sekä paikalliset yritysverkostot että kansainväliset yhteydet on integroitu opetukseen: opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat pieniä tutkimushankkeita, joissa yhdistyvät teoreettiset viitekehykset ja empiiriset tutkimukset yrityksissä.

Lue lisää opinnoista: Industrial Management

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Puhelin: 029 449 8006
Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi