Image
Worker sitting on the top of a wind turbine and looking at a sunny sky over a wind energy park

Yritykset ja yhteisöt

Tekijä tutkimukselle tai asiantuntija projektiin?

Tuotamme uutta ja ajankohtaista tietoa yhteistyökumppaneillemme ja koko yhteiskunnalle, ja teemme sitä yhteistyössä yritysten, yhteisöjen sekä muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyön muotoja voivat olla esimerkiksi yhteisrahoitteiset tutkimushankkeet tai tilaustutkimukset. Tutkimusyhteistyötä yliopistossa tekevät niin yksiköt, alustat, tutkimusryhmät, erillislaitokset kuin yksittäiset tutkijatkin.

Lue lisää tutkimusyhteistyöstämme

Vebic polttoainelaboratorio

Harjoittelupaikka, graduaihe tai projektityö opiskelijalle?

Koulutamme osaajia tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskuntaa varten. Opiskelijamme ovat osaavia, innostuneita ja valmiina tarttumaan haasteisiin.

Jos haluat tarjota harjoittelu- tai työpaikkaa opiskelijalle tai yritykselläsi on hyvä aihe diplomityölle tai pro gradulle, jätä ilmoitus JobTeaser-portaalissa. Palvelu on maksuton.

Lue lisää opiskelijoidemme rekrytoimisesta

Harjoittelu

Vaasan yliopiston kumppanuusohjelma – Akateeminen kaukokatseisuus ja liiketoiminnan suorituskyky kohtaavat

Kumppaniyhteistyöohjelma tuo yliopiston laajat resurssit organisaatiosi käyttöön. Me yhdistämme sekä yritys- että akateemisen maailman näkemykset ja autamme näin yritystäsi saavuttamaan sen täyden potentiaalin. 

Yliopistojen tehtävänä yhteiskunnassa on johtaa laaja-alaista tieteentekemistä ja innovaatioita. Yliopistojen keskeisenä tehtävänä on yksittäisten tuotteiden markkinoinnin sijaan tarkastella millaisia mahdollisuuksia tiede ja teknologia tarjoavat kehityksen alkuvaiheissa. Ilman yritysmaailman aikarajoja ja rahallisia rajoitteita vapaa ja itsenäinen ajattelu tuottaa uusia ja innostavia ideoita.

Lue lisää kumppanuusohjelmastamme.

A group of people huddled over a smart table in a modern office

Ota yhteyttä - aloitetaan yhteistyö!

Sähköposti

cooperation(at)uwasa.fi