Image
Patsaan pää

Yritykset ja yhteisöt

Tekijä tutkimukselle tai asiantuntija projektiin?

Tuotamme uutta ja ajankohtaista tietoa yhteistyökumppaneillemme ja koko yhteiskunnalle, ja teemme sitä yhteistyössä yritysten, yhteisöjen sekä muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyön muotoja voivat olla esimerkiksi yhteisrahoitteiset tutkimushankkeet tai tilaustutkimukset. Tutkimusyhteistyötä yliopistossa tekevät niin yksiköt, alustat, tutkimusryhmät, erillislaitokset kuin yksittäiset tutkijatkin.

Jos tutkimusyhteistyö Vaasan yliopiston kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä joko suoraan asianomaiseen yksikköön, tutkimusalustaan tai asiantuntijaan (henkilöhaku) tai yhteysjohtajaamme: Harry Linnarinne, puh. 029 449 8705.

Tutustu myös tutkimusinfrastruktuureihimme sekä innovaatioihin ja tutkimuksen kaupallistamiseen.
 

yhteistyö

Graduaihe, harjoittelupaikka tai projektityö opiskelijalle?

Koulutamme osaajia tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskuntaa varten. Opiskelijamme ovat osaavia, innostuneita ja valmiina tarttumaan haasteisiin.

Jos haluat tarjota harjoittelu- tai työpaikkaa opiskelijalle tai yritykselläsi on hyvä aihe diplomityölle tai pro gradulle, ilmoituksen voi jättää oheisilla lomakkeilla: HarjoittelupaikkailmoitusTyöpaikkailmoitusOpinnäytetyöilmoitus. Ilmoitukset julkaistaan Urapalveluiden verkkosivulla mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen. Palvelu on maksuton.

Lisätietoa: Urapalvelut / asiantuntija Sunna Vainiomaa puh. 029 449 8173

opiskelija

Tarvetta täydennyskoulutukselle?

Täydennyskoulutuksemme keskittyy johtamis- ja esimieskoulutukseen, organisaatiokohtaiseen koulutukseen ja kehittämisprosesseihin, pk-yritysten ja yrittäjyyden kehittämiseen sekä eri asiantuntijaryhmien erityisohjelmiin.

Tarjoamme lyhyt- ja pitkäkestoisemman yliopistotasoisen täydennyskoulutuksen lisäksi monipuolisia mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia koulutuksia muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tutustu täydennyskoulutustarjontaamme.

Tohtoriksi

Kiinnostaako kumppanuus?

Olemme solmineet vuodesta 2013 kumppanuussopimuksia erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Olemme sitoutuneet vuosittaisiin toimenpiteisiin, ja yhteistyötä voidaan syventää tarpeiden mukaan. Kumppanuuksien avulla välitämme omaa osaamistamme kumppaneillemme – ja päinvastoin. Ota yhteyttä, niin katsotaan millaista yhteistyötä voisimme tehdä yhdessä:

Antti Sinisalo / erityisasiantuntija, innovaatiotoiminta, yliopistopalvelut, Innovations and Ecosystems
puh. 029 449 8563 / antti.sinisalo(a)uwasa.fi

Philipp Holtkamp / erityisasiantuntija, innovaatiotoiminta, yliopistopalvelut, Innovations and Ecosystems
puh. 029 449 8585 / philipp.holtkamp(a)uwasa.fi

Image
Kumppanit
Image
Kumppanit 2