Yritykset ja yhteisöt

Tekijä tutkimukselle tai asiantuntija projektiin?

Tuotamme uutta ja ajankohtaista tietoa yhteistyökumppaneillemme ja koko yhteiskunnalle, ja teemme sitä yhteistyössä yritysten, yhteisöjen sekä muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyön muotoja voivat olla esimerkiksi yhteisrahoitteiset tutkimushankkeet tai tilaustutkimukset. Tutkimusyhteistyötä yliopistossa tekevät niin yksiköt, alustat, tutkimusryhmät, erillislaitokset kuin yksittäiset tutkijatkin.

Jos tutkimusyhteistyö Vaasan yliopiston kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä joko suoraan asianomaiseen yksikköön, tutkimusalustaan tai asiantuntijaan (henkilöhaku) tai yhteysjohtajaamme: Harry Linnarinne, puh. 029 449 8705.

Tutustu myös tutkimusinfrastruktuureihimme sekä innovaatioihin ja tutkimuksen kaupallistamiseen.
 

yhteistyö

Graduaihe, harjoittelupaikka tai projektityö opiskelijalle?

Koulutamme osaajia tämän päivän ja tulevaisuuden yhteiskuntaa varten. Opiskelijamme ovat osaavia, innostuneita ja valmiina tarttumaan haasteisiin.

Jos haluat tarjota harjoittelu- tai työpaikkaa opiskelijalle tai yritykselläsi on hyvä aihe diplomityölle tai pro gradulle, ilmoituksen voi jättää oheisilla lomakkeilla: HarjoittelupaikkailmoitusTyöpaikkailmoitusOpinnäytetyöilmoitus. Ilmoitukset julkaistaan Urapalveluiden verkkosivulla mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen. Palvelu on maksuton.

Lisätietoa: Urapalvelut / asiantuntija Sunna Vainiomaa puh. 029 449 8173 / amanuenssi Katri Pöntinen puh. 029 449 8443.

opiskelija

Tarvetta täydennyskoulutukselle?

Täydennyskoulutuksemme keskittyy johtamis- ja esimieskoulutukseen, organisaatiokohtaiseen koulutukseen ja kehittämisprosesseihin, pk-yritysten ja yrittäjyyden kehittämiseen sekä eri asiantuntijaryhmien erityisohjelmiin.

Tarjoamme lyhyt- ja pitkäkestoisemman yliopistotasoisen täydennyskoulutuksen lisäksi monipuolisia mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti uusia koulutuksia muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tutustu täydennyskoulutustarjontaamme.

Tohtoriksi

Pidä kokous kampuksella!

Suomen kauneimmalta kampukselta löydät tyylikkäät kokous-, seminaari-, koulutus- ja edustustilat keskustan kyljessä. Kampusalueella yhdistyvät rantapuisto, moderni arkkitehtuuri ja vanha tehdasmiljöö ainutlaatuisella tavalla. Meillä on kolme erikokoista auditoriota 100-500 hengelle. Muiden tilojen koko vaihtelee ryhmätyöskentelyyn soveltuvista luokkahuoneista aina 120 hengen luentosaleihin. Päivän päätteeksi voi rentoutua yliopiston saunatiloissa. Kampuksella toimii laadukas ravintolapalvelu ja osaava alan henkilökunta. 

Tutustu tiloihimme ja kysy lisää: puh. 029 449 8101 / tilat(a)univaasa.fi

Suomen kaunein kampus

Kiinnostaako kumppanuus?

Olemme solmineet vuodesta 2013 kumppanuussopimuksia erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Olemme sitoutuneet vuosittaisiin toimenpiteisiin, ja yhteistyötä voidaan syventää tarpeiden mukaan. Kumppanuuksien avulla välitämme omaa osaamistamme kumppaneillemme – ja päinvastoin. Ota yhteyttä, niin katsotaan millaista yhteistyötä voisimme tehdä yhdessä:

Antti Sinisalo / erityisasiantuntija, innovaatiotoiminta, yliopistopalvelut, Innovations and Ecosystems
puh. 029 449 8563 / antti.sinisalo(a)univaasa.fi

Philipp Holtkamp / erityisasiantuntija, innovaatiotoiminta, yliopistopalvelut, Innovations and Ecosystems
puh. 029 449 8585 / philipp.holtkamp(a)univaasa.fi

Image
Kumppanit
Image
Kumppanit 2