Image
Koululaisia tutustumassa LUMA-keskus Pohjanmaahan Vaasan yliopistossa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

#lumapohjanmaa #tiedekasvatus
Luma-keskus Pohjanmaa logo

Kiitos kuluneesta lukuvuodesta opettajat, kouluryhmät ja vapaa-ajan toimintaamme osallistuneet! Tervetuloa lukukauden avajaisiimme Vaasan yliopistolle SAGA-tiedeluokkaan jälleen elokuussa 22.8.2023. Seuraava uutiskirjeemme ilmestyy elokuussa.

NYT videokatsaus kuluneeseen lukukauteemme ja 3-2-1 lähtölaskenta kesälaitumille ja vapauteen! Videon näet painamalla linkkiä.

https://youtu.be/evfMyie2vpI

Hyvää kesää!

Millaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? Millainen rooli on teknologialla? Miten tiedekasvatus edistää tulevaisuuden innovaatioita?

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää lasten ja nuorten luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. Tuemme myös opettajia varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin elinikäiseen oppimiseen järjestämällä opettajien täydennyskoulutusta.

Keskus on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä. Toiminta-alueemme on Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa.

Ajankohtaista Uutiset ja tapahtumat

Kannettava tietokone ja kahvikuppi

Tilaa uutiskirje ja liity sähköpostilistallemme!

Haluatko pysyä ajantasalla siitä, mitä Vaasan Yliopiston LUMA-keskus Pohjanmaassa tapahtuu? Tilaa uutiskirje ja liity sähköpostilistallemme tästä niin saat ensimmäisten joukossa tietoa tarjoamastamme ohjelmasta, toiminnasta, tapahtumista ja koulutuksista. Listalta voi poistua milloin tahansa. 

Seuraa somessa

Tilaa uutiskirje!

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa LUMA-keskus Pohjanmaan uutiskirje!