Image
Koululaisia tutustumassa LUMA-keskus Pohjanmaahan Vaasan yliopistossa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

#lumapohjanmaa #tiedekasvatus
Luma-keskus Pohjanmaa logo

Millaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? Millainen rooli on teknologialla? Miten tiedekasvatus edistää tulevaisuuden innovaatioita?

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää lasten ja nuorten luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. Tuemme myös opettajia varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin elinikäiseen oppimiseen järjestämällä opettajien täydennyskoulutusta.

Keskus on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä. Toiminta-alueemme on Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa.

Ajankohtaista Uutiset ja tapahtumat

Kannettava tietokone ja kahvikuppi

Tilaa uutiskirje ja liity sähköpostilistallemme!

Haluatko pysyä ajantasalla siitä, mitä Vaasan Yliopiston LUMA-keskus Pohjanmaassa tapahtuu? Tilaa uutiskirje ja liity sähköpostilistallemme tästä niin saat ensimmäisten joukossa tietoa tarjoamastamme ohjelmasta, toiminnasta, tapahtumista ja koulutuksista. Listalta voi poistua milloin tahansa. 

Seuraa somessa

Tilaa kansallinen LUMA-uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa kansallinen LUMA-uutiskirje. LUMA-keskus Suomi voi lähettää tilaajille uutiskirjeitä eri kohderyhmille roolista ja maakunnasta riippuen eri aikavälein.