Image
Koululaisia tutustumassa LUMA-keskus Pohjanmaahan Vaasan yliopistossa.

LUMA-keskus Pohjanmaa

#lumapohjanmaa #tiedekasvatus
Luma-keskus Pohjanmaa logo

Millaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? Millainen rooli on teknologialla? Miten tiedekasvatus edistää tulevaisuuden innovaatioita?

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää lasten ja nuorten luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. Tuemme myös opettajia varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin elinikäiseen oppimiseen järjestämällä opettajien täydennyskoulutusta.

Keskus on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä. Toiminta-alueemme on Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa.

Hyvää kesää!

"Kesä se on vasta ihanaa aikaa, kun on valoa ja luonnossa taikaa. Voi kesällä keräillä kukkia ja puhaltaa vaikka saippuakuplia. Hyttysen ininä, ukkosen jyrinä, tuulen uivellus, veteen pulahdus. Voi rannalla syödä evästä, joten nautitaan siis kesästä!"

Näiden sanojen myötä haluamme toivottaa kaikille virkistävää kesää! Palataan tiedekasvatuksen pariin elokuussa. 

Kesäterveisin LUMA-keskus Pohjanmaan henkilöstö

Poika puhaltaa saippuakuplia

Ajankohtaista Uutiset ja tapahtumat

Seuraa somessa

Tilaa uutiskirje!

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa LUMA-keskus Pohjanmaan uutiskirje!