LUMA-keskus Pohjanmaa

#lumapohjanmaa #ylikivayliopisto

Oivalluksia etsimässä

Millaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? Millainen rooli on teknologialla? LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää lasten ja nuorten luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. Keskus on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä.

LUMA-keskus Pohjanmaa logo

Ajankohtaista Uutiset ja tapahtumat

Uutinen
09.11.2021 - Koulutus

Matematiikkaa tanssien - webinaari

Tanssi ja matematiikka ovat lähempänä toisiaan kuin arvaatkaan! Tule kokeilemaan kehollisia ja luovia ideoita matematiikan oppimiseen varhaiskasvatuksessa ja alakoulussa. Esitietoja tai taitoja ei tarvita.
Uutinen
29.10.2021 - Koulutus

LUMATIKKA-täydennyskoulutus opettajille

Opettaja, tervetuloa maksuttomaan LUMATIKKA-täydennyskoulutukseen kehittämään matematiikan opetusta yhdessä kollegoiden ja kouluttajien kanssa!  
Uutinen
29.10.2021 - Yliopisto

Nord StarT- ilmastonmuutoskilpailu

Ilmastokriisi vaatii tekoja, ja teot syntyvät hyvistä ideoista. Nuoret ovat se ideasampo, josta löydämme ratkaisut kriisin torjumiseksi.
02.12.2021
15:00 - 16:00
Lasten Tiedekerho
Saga tiedeluokka, Vaasan yliopisto, Technobothnia rakennus
Puuvillakuja 3, Vaasa
09.12.2021
15:00 - 16:00
Lasten Tiedekerho
Saga tiedeluokka, Vaasan yliopisto, Technobothnia rakennus
Puuvillakuja 3, Vaasa
Kannettava tietokone ja kahvikuppi

Liity sähköpostilistalle!

Haluatko varmistaa, että aina tiedät mitä Vaasan Yliopiston LUMA keskuksessa on meneillään? Liittymällä meidän sähköpostilistalle saat aina ensimmäisenä sähköpostiisi tietoa meidän tarjoamasta ohjelmasta, toiminnasta, tapahtumista ja koulutuksista. Listalta voi poistua milloin tahansa. Liity tästä!

Ota yhteyttä!

Yksi ydintoimintamme on vastaanottaa vierailuryhmiä kouluista ja päiväkodeista sekä sukeltaa kanssanne luonnontieteiden ja teknologian maailmaan. Tulemme mahdollisuuksien mukaan myös vierailemaan teidän koululla/päiväkodilla. Voisimmeko myös jollain muulla toiminnalla edesauttaa tai piristää teidän arkea ja LUMA-aineiden opetusta? Onko jotain tiettyä aihetta, johon kaipaatte apujamme? Onko jotain tiettyä teemaa, jonka ympärille voisimme kehittää työohjeita tai virtuaalista työpajaa? 

Täytä vapaamuotoinen yhteydenottolomake, ja kerro meille toiveesi!

Opiskelijoita Vaasan yliopiston kampuksella

Seuraa somessa

Tilaa kansallinen LUMA-uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa kansallinen LUMA-uutiskirje. LUMA-keskus Suomi voi lähettää tilaajille uutiskirjeitä eri kohderyhmille roolista ja maakunnasta riippuen eri aikavälein.