Image
Tohtoriklubi

Tohtoriklubi

Tervetuloa tohtorialumni

Tohtoriklubi tuo yhteen tohtorialumnimme tapaamaan toisiaan, pohdiskelemaan ajankohtaisia teemoja ja verkostoitumaan. Tohtoriklubi on osa yliopistomme alumnitoimintaa. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja kaikki Vaasan yliopistosta valmistuneet tohtorit ovat tervetulleita mukaan. Tulemme kutsumaan mukaan myös muita alueen tohtoreita. Liittymällä alumniksi saat kutsut Tohtoriklubin tapaamisiin ja muutkin alumniedut.

Tarjoamme tohtoreillemme tieteellisen yhteisön, paikan poikkitieteelliselle keskustelulle ja verkostoitumiselle, sekä samalla yhteydenpitokanavan omaan yliopistoon. 

Tohtoriklubi kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa vapaamuotoisiin tilaisuuksiin, joihin kutsumme kaikki tohtorialumniksi liittyneet.Tapaamiset ovat joko suomen tai englannin kieliset, tästä ilmoitetaan kunkin tapahtuman kohdalla. 

Osallistuminen Tohtoriklubin tapaamisiin on maksutonta, tilaisuuksiin ilmoittaudutaan erikseen. Etäosallistuminen on myös mahdollista.  

Tapaamisissa on aikaa vapaalle verkostoitumiselle, teemoitetulle keskustelulle ja niiden yhteenvedolle. Tohtoriklubin tapaamisista uutisoidaan yliopiston verkkosivuilla ja somekanavissa. 

Lue lisää yliopiston muusta alumnitoiminnasta ja alumnieduista: https://www.uwasa.fi/fi/alumnit

tohtorimiekat
Lisätietoja 

Nina Jokiaho, puh. 029 449 8075
Niklas Lundström, puh. 029 4498381

etunimi.sukunimi@uwasa.fi