Viestintätieteiden valintakoe

Valintakoe viestintätieteiden kandidaattiohjelmaan järjestetään perjantaina 9.6.2023 klo 12.00-15.00.

Tältä sivulta löydät tarkat osallistumisohjeet viestintätieteiden valintakokeeseen osallistuville. Jos tulet hyväksytyksi todistusvalinnassa tähän hakukohteeseen, et voi osallistua tämän hakukohteen valintakokeeseen. Kaikki muut hakemuksensa määräaikaan mennessä jättäneet hakijat voivat osallistua valintakokeeseen. Kokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua.

Valintakoe Vaasassa

Vaasan yliopisto järjestää viestintätieteiden valintakokeen samanaikaisesti Vaasassa, Tampereella, Espoossa ja Oulussa. Hakija sai valita koepaikkakunnan vapaasti hakuvaiheessa ja ilmoittaa paikkakunnan sähköisellä hakulomakkeella.

Vaasassa kokeeseen osallistuvat ne, jotka ovat hakulomakkeellaan valinneet koepaikakseen Vaasan yliopiston.

Vaasassa valintakokeet pidetään Vaasan yliopiston kampuksella, Palosaaren kaupunginosassa osoitteessa Wolffintie 32, 65200 Vaasa.

Kampuskartta - Vaasa

Saapuminen valintakokeisiin tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.

Jos tulet omalla autolla, pysäköintitilaa löytyy yliopiston päärakennuksen edestä, Wolffintien varresta ja Yliopistonrannasta. Yliopiston alueelle pysäköidessä ei valintakoepäivinä tarvita erillistä pysäköintilupaa. Ethän pysäköi alueen yrityksille varatuille paikoille.

Vaasan yliopiston kampuskartta

Valintakoe Espoossa, Oulussa tai Tampereella

Vaasan yliopisto järjestää viestintätieteiden valintakokeen samanaikaisesti Vaasassa, Tampereella, Espoossa ja Oulussa. Hakija voi valita koepaikkakunnan vapaasti ja ilmoittaa paikkakunnan sähköisellä hakulomakkeella.

Espoossa järjestettävä valintakoetilaisuus:

Oulussa järjestettävä valintakoetilaisuus:

Tampereella järjestettävä valintakoetilaisuus:

Salitiedot ja saapumisohjeet päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Vanhoja valintakokeita

Ennen valintakoetta voit tutustua aikaisempien vuosien valintakoekysymyksiin Näin haet -sivuillamme.