Hallintotieteiden yhteisvalinnan valintakoe

Valintakoe hallintotieteiden kandidaattiohjelmaan järjestetään keskiviikkona 31.5.2023 klo 12.00-16.00.

Tälle sivulle päivitetään osallistumisohjeet hallintotieteiden yhteisvalinnan valintakokeen Vaasan yliopistolla suorittaville. Valintakokeeseen voivat osallistua kaikki hakukelposet hakijat. Jos sinut on hyväksytty todistusvalinnassa ensimmäiselle hakutoiveellesi, et voi osallistua enää valintakokeeseen. Jos sinut on todistusvalinnassa hyväksytty alemmalle hakutoiveellesi, voit osallistua vielä ylempien hakutoiveiden valintakokeisiin.

Valintakoepaikka

Hakija tekee hallintotieteiden valintakokeen Vaasan tai Tampereen yliopiston järjestämässä koetilaisuudessa sen mukaan, minkä yliopiston järjestämään koetilaisuuteen hän on hakemuksella ilmoittautunut. Ilmoitus on sitova. Hakijan tulee olla hakenut siihen yliopistoon, jossa hän aikoo kokeen suorittaa.

Vaasassa kokeeseen osallistuvat ne, jotka ovat hakulomakkeellaan valinneet koepaikakseen Vaasan yliopiston.Valintakokeet pidetään Vaasan yliopiston päärakennus Tervahovissa, Palosaaren kaupunginosassa osoitteessa Wolffintie 34, 65200 Vaasa.

Kampuskartta

Saapuminen valintakokeisiin tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.

Jos tulet omalla autolla, pysäköintitilaa löytyy yliopiston päärakennuksen edestä, Wolffintien varresta ja Yliopistonrannasta. Yliopiston alueelle pysäköidessä ei valintakoepäivinä tarvita erillistä pysäköintilupaa. Ethän pysäköi alueen yrityksille varatuille paikoille.

Vaasan yliopiston kampuskartta

Vanhoja valintakokeita

Tutustu aikaisempien vuosien valintakoekysymyksiin Näin haet -sivuillamme.