DIA-valintakokeet

Valintakoe Diplomi-insinööri - ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalintaan kuuluville hakukohteille järjestetään tiistaina 30.5.2023 klo 10.00 – 14.00.      

Tälle sivulle päivitetään osallistumisohjeita tekniikan alan valintakokeen Vaasan yliopistolla suorittaville. Huomaathan, että jos olet tullut valituksi todistusvalinnalla ylimpään tekniikan alan kohteeseen, et voi enää osallistua valintakokeeseen.

Koeohjeet kokonaisuudessaan DIA-yhteisvalinnan verkkosivuilla.

Se provanvisningar på DIA-antagningens webbsida.

Valintakoepaikka

Diplomi-insinööri - ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnan valintakokeet järjestetään samanaikaisesti Vaasassa, Espoossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Koepaikan voi valita vapaasti ja se ilmoitetaan hakulomaketta täytettäessä. 

Vaasassa kokeeseen osallistuvat ne, jotka ovat hakulomakkeellaan valinneet koepaikakseen Vaasan yliopiston. Voit varmistaa hakulomakkeella valitsemasi valintakoepaikan OmaOpintopolku-palvelusta.

Valintakokeet pidetään Vaasan yliopiston päärakennus Tervahovissa, Palosaaren kaupunginosassa osoitteessa  Wolffintie 34, 65200 Vaasa.

Kampuskartta

Saapuminen valintakokeisiin tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta (Main entrance)

Jos tulet omalla autolla, pysäköintitilaa löytyy yliopiston päärakennuksen edestä, Wolffintien varresta ja Yliopistonrannasta. Yliopiston alueelle pysäköidessä ei valintakoepäivinä tarvita erillistä pysäköintilupaa. Ethän pysäköi alueen yrityksille varatuille paikoille.

Vaasan yliopiston kampuskartta

Vanhoja valintakokeita

Tutustu aikaisempien vuosien valintakoekysymyksiin dia-valinnan pääsykoearkistossa.