Image
kasvoja, joissa maski

Koronavirustilanne Vaasan yliopistossa

Tälle sivulle päivitetään tietoa yliopiston koronatilanteesta ja -toimenpiteistä. Sivun sisältö on tarkistettu viimeksi 4.10. klo 10.30.

Olemme koonneet medialle listan asiantuntijoistamme, jotka voivat kommentoida koronan vaikutuksia.
Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä viestintään, autamme mielellämme.

***

Ajankohtaista koronavirustilanteesta 

Yleinen turvallisuus – suojellaan itseämme ja toisiamme

Huolehditaan kampuksella omasta ja toistemme terveysturvallisuudesta, joten tulethan kampukselle vain täysin terveenä. Voit käyttää kasvomaskia kampuksella halutessasi.

Opetus

Syksyllä tarjoamme laadukasta koulutusta kampuksella ja osin myös etänä. Kandiohjelmien ensimmäisen ja toisen vuoden kurssit järjestetään pääosin kampuksella. Maisteriopiskelu suunnitellaan joustavaksi opiskelijoidemme tarpeiden mukaan. 

Lisätietoa opiskelijoille

Opiskelijoille on julkaistu sivu Tervetuloa takaisin kampukselle. Lisäksi kehotamme opiskelijoita seuramaan yliopiston verkkosivuja, opiskelijasähköpostia, Moodlea, Lukkarikonetta ja WebOodia.

Kirjastopalvelut

Lisätietoja www.tritonia.fi

Ravintolapalvelut

Lisätietoja www.juvenes.fi/vaasa

Tapahtumat

Yliopistolla voi järjestää tapahtumia, kunhan terveysturvallisuus otetaan huomioon. Tilaisuuden järjestäjä vastaa terveysturvallisuuskäytännöistä.

Henkilöstö

Vaasan yliopistossa siirrytään joustavaan monipaikkatyöhön. Monipaikkaisessa työssä henkilöstö työskentelee 1–5 päivänä viikossa  kampuksella. Esihenkilö ja työntekijä keskustelevat ja sopivat työntekemisen muodoista ja kampuksella työskentelystä.

Henkilöstön yksityiskohtaisempi koronavirusohjeistus löytyy yliopiston intranetistä (vaatii erillisen tunnistautumisen).

Tietoa viranomaisten ja hallituksen suosituksista

Ajankohtaista viranomaistietoa koronaviruksesta, suosituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja vaikutuksesta opetuksen toimialaan löytyy THL:n verkkosivuilta, valtioneuvoston verkkosivuilta ja OKM:n verkkosivuilta.

Kriisinhallintaryhmä

Vaasan yliopiston koronalinjauksista ja -ohjeistuksesta vastaa kriisinhallintaryhmä, johon kuuluvat rehtori, vararehtorit, turvallisuuspäällikkö, talousjohtaja, henkilöstöjohtaja, lakiasiainjohtaja sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö. Ryhmä seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti ja pitää yhteyttä muihin yliopistoihin ja viranomaisiin linjaten yliopiston toimenpiteet perustuen viranomaisten tilannearvioihin.

Lisätietoa ja yhteydenotot:
rehtori Jari Kuusisto
puh. 029 449 8291