Tilojen vuokraus

Pidä kokous tai tapahtuma Vaasan yliopistolla

Tarjoamme tyylikkäät kokous-, koulutus- ja edustustilat Palosaarella keskustan kyljessä. Meillä viihdyt ainutlaatuisessa miljöössä: samassa pihapiirissä on historiallinen, punatiilinen vanha puuvillatehdas ja raikkaan valoisia uudisrakennuksia.

Ota yhteyttä: tilat(a)uwasa.fi tai Tarja Peltoniemi, puh. 029 449 8630 (ma–pe 8–16)

Ainutlaatuinen ja arvokas miljöö

Vaasan yliopiston miljöö on ainutlaatuinen: samassa pihapiirissä on historiallinen, punatiilinen vanha puuvillatehdas ja raikkaan valoisia uudisrakennuksia. Vanhin osa, Fabriikki, rakennettiin kun kauppaneuvos A.A. Levón perusti vuonna 1856 paikalle maailman pohjoisimman puuvillatehtaan.

Historiaa huokuvat myös hallintorakennus Konttori ja sympaattiset Puuvillatalot, joiden asunnoista osa on opiskelijoiden käytössä. Uudisrakennukset Tervahovi ja Luotsi valmistuivat vuonna 1994 Käpy ja Simo Paavilaisen suunnittelemina. Kampuksen uuteen osaan kuuluvat myös tiedekirjasto Tritonia, ylioppilastalo Domus Bothnica sekä vuonna 2016 valmistunut EnergyLab-rakennus.

Marmoriportti

Tiloja moneen eri tarkoitukseen

Meiltä löytyy sopivia tiloja moneen tarpeeseen. Meillä on neljä erikokoista auditoriota, 90–311 hengelle. Lisäksi meiltä löytyy useita tasalattialuentosaleja, joiden koko vaihtelee ryhmätyöskentelyyn soveltuvista kymmen hengen luokkatiloista aina 120 paikkaisiin luentosaleihin. Tervahovin ensimmäisen kerroksen oppimisympäristö koostuu houkuttelevista, viihtyisistä ja muunneltavista tiloista, joissa on huomioitu erityisesti akustiikka, kalustus, värimaailma ja tekniikka. Meiltä löytyy myös aulatilat näyttelyille, messuille tai vaikkapa cocktailtilaisuudelle.

Kokous- tai koulutuspäivän päätteeksi on mahdollisuus rentoutua yliopiston saunalla. Saunalta avautuu kaunis näkymä merelle. Saunalla on viihtyisä oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö sekä kokoustila noin 25 hengelle.

Tilat moneen tarkoitukseen

Ravintolapalvelut

Kampusalueella on useita ravintoloita ja kahviloita. Ravintoloiden toiminnasta vastaa Juvenes, jolta voi tilata kokoustarjoilun mihin tahansa yliopiston tiloihin.

 

Juvenes
Image
Oppimisympäristö
Image
Aulatilat
Image
Saunatilat