Tilojen vuokraus

Uudistamme kampusta rakentaaksemme vetovoimaisen ja hiilineutraalin kohtaamispaikan, mikä rajoittaa tilojen vuokraamista. Remontti valmistuu ensi vuonna, jolloin meillä on jälleen vuokrattavana moderneja tiloja neuvottelutiloista auditorioihin.

Pidä kokous tai tapahtuma Vaasan yliopistolla

Tarjoamme tyylikkäät kokous-, koulutus- ja edustustilat Palosaarella keskustan kyljessä. Meillä viihdyt ainutlaatuisessa miljöössä: samassa pihapiirissä on historiallinen, punatiilinen vanha puuvillatehdas ja raikkaan valoisia uudisrakennuksia.

Ota yhteyttä: tilat(a)uwasa.fi tai Tarja Peltoniemi, puh. 029 449 8630 (ma–pe 8–16)

Ainutlaatuinen ja arvokas miljöö

Vaasan yliopiston miljöö on ainutlaatuinen: samassa pihapiirissä on historiallinen, punatiilinen vanha puuvillatehdas ja raikkaan valoisia uudisrakennuksia. Vanhin osa, Fabriikki, rakennettiin kun kauppaneuvos A.A. Levón perusti vuonna 1856 paikalle maailman pohjoisimman puuvillatehtaan. Historiaa huokuvat myös hallintorakennus Konttori ja sympaattiset Puuvillatalot, joiden asunnoista osa on opiskelijoiden käytössä.

Tervahovi ja Luotsi valmistuivat vuonna 1994 ja Tiedekirjasto Tritonia 2001 Käpy ja Simo Paavilaisen suunnittelemina. Tiedekirjasto Tritonia siirtyi uusiin tiloihin Luotsi-rakennukseen vuonna 2022 ja Tritonia- rakennukseen valmistui 2023 henkilöstön talo Ankkuri. Tervahovi-rakennuksesta tulee opiskelujen talo. Kampuksen uudempiin rakennuksiin kuuluvat myös 2008 valmistunut ylioppilastalo Domus Bothnica sekä vuonna 2016 valmistunut EnergyLab-rakennus. Vuonna 2023 myös VEBIC-rakennus siirtyi yliopiston omistukseen.

Marmoriportti

Tiloja moneen eri tarkoitukseen

Meiltä löytyy sopivia tiloja moneen tarpeeseen. Meillä on neljä erikokoista auditoriota, 90–311 hengelle. Lisäksi meiltä löytyy useita tasalattialuentosaleja, joiden koko vaihtelee ryhmätyöskentelyyn soveltuvista kymmen hengen luokkatiloista aina 120 paikkaisiin luentosaleihin. Tervahovin ensimmäisen kerroksen oppimisympäristö koostuu houkuttelevista, viihtyisistä ja muunneltavista tiloista, joissa on huomioitu erityisesti akustiikka, kalustus, värimaailma ja tekniikka. Meiltä löytyy myös aulatilat näyttelyille, messuille tai vaikkapa cocktailtilaisuudelle.

Kokous- tai koulutuspäivän päätteeksi on mahdollisuus rentoutua yliopiston saunalla. Saunalta avautuu kaunis näkymä merelle. Saunalla on viihtyisä oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö sekä kokoustila noin 25 hengelle.

Tilat moneen tarkoitukseen
Image
Image
Image