Kansainväliset maisteriohjelmat

Polkusi maailmalle!

Maisteriohjelmat laatuleimalla Korkeatasoista opetusta

Vaasan yliopisto on yksi kansainvälisimmistä yliopistoista Suomessa. Akkreditoidut englanninkieliset maisteriohjelmamme kauppatieteissä ja tekniikassa houkuttelevat hakijoita Suomesta, mutta myös kaikkialta maailmasta. Lupaamme hyviä opettajia, korkeatasoista opetusta ja kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

6 hyvää syytä valita Vaasan yliopisto

Työnantajat arvostavat

Meiltä valmistuneet työllistyvät erinomaisesti ja työnantajat arvostavat Vaasan yliopistosta saatua tutkintoa. Tarjoamme kaikille opiskelijoille liiketoimintaosaamisen perusopinnot; bisnesäly on kilpailuetu alasta riippumatta!

Hello world!

Me emme mene maailmalle, olemme jo siellä. Voit tutustua ulkomaalaisiin opiskelijoihimme, opiskella englanniksi, lähteä vaihtoon tai hakea kesätöihin kansainvälisiin yrityksiin.

Opit ja onnistut

Opintosi etenevät ilon kautta kauniilla kampuksellamme. Lupaamme hyviä opettajia, korkeatasoista opetusta ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Pakettiin kuuluvat myös uudet kaverit, aktiiviset kerhot ja ainejärjestöt sekä vaasalainen elämisen helppous.

Meillä olet yksilö

ääset opettajien ja professorien juttusille ilman pitkiä jonoja. Yliopistoyhteisö on tukenasi koko opiskelusi ajan, ja saat yksilöllistä ohjausta opintoihisi. Luomme pohjan menestyksekkäälle huomisellesi.

Kaveria ei jätetä

Yliopistomme on tiivis yhteisö, jossa kaveria ei jätetä. Meillä on hyvä yhteishenki ja loistava ilmapiiri. Opiskelualan kaveripiiri on tukiverkkosi myös myöhemmin työelämässä ja voit saada elinikäisiä ystäviä.

Energinen Vaasa

Opiskelet meren rannalla aivan keskustan lähellä. Vaasasta löytyy Suomen suurin energia-alan yrityskeskittymä, rutkasti työpaikkoja, kuusi korkeakoulua sekä tutkitusti onnellisia ja energisiä ihmisiä.

Hakuohjeet

Opiskelijoiden ja alumnien kokemuksia

Michela
Finance
Michela Porta

Michela Porta wanted to return to Finland after her exchange semester here. She appreciates how the courses are organised and enjoys group works and personal assignments.

Kodjovi Lotchi
Industrial Systems Analytics
Kodjovi Lotchi

Kodjovi was the first student to graduate from the Master's Programme in Industrial Systems Analytics and appreciated the quality of the courses.

Tuomas Lindeman
Finance
Tuomas Lindeman

Tuomas Lindeman graduated from the University of Vaasa’s Finance programme in 2019 and is currently working as a Treasury Analyst in Group Finance and Treasury at Nordea. His team’s main task is the short-term management of the whole group’s…

Kysy lisää!

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

P.  029 449 8006
Sähköposti: admissions(at)univaasa.fi

Katariina Kempus
Katariina Kempus
Asiantuntija, kansainväliset asiat

Yliopistopalvelut, Opiskelun ja opetuksen palvelut

  • etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • 029 449 8080
  • Fabriikki F253
Katariina Metsäranta
Katariina Metsäranta
Toimistoapulainen, opiskelun ja opetuksen palvelut

Yliopistopalvelut, Opiskelun ja opetuksen palvelut

  • etunimi.sukunimi@uwasa.fi (korvaa skandinaaviset merkit)
  • 029 449 8412