Kansainväliset maisteriohjelmat

Polkusi maailmalle!

Maisteriohjelmat laatuleimalla Korkeatasoista opetusta

Vaasan yliopisto on yksi kansainvälisimmistä yliopistoista Suomessa. Akkreditoidut englanninkieliset maisteriohjelmamme kauppatieteissä ja tekniikassa houkuttelevat hakijoita Suomesta, mutta myös kaikkialta maailmasta. Lupaamme hyviä opettajia, korkeatasoista opetusta ja kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

6 hyvää syytä valita Vaasan yliopisto

Työnantajat arvostavat

Meiltä valmistuneet työllistyvät erinomaisesti ja työnantajat arvostavat Vaasan yliopistosta saatua tutkintoa. Tarjoamme kaikille opiskelijoille liiketoimintaosaamisen perusopinnot; bisnesäly on kilpailuetu alasta riippumatta!

Hello world!

Me emme mene maailmalle, olemme jo siellä. Voit tutustua ulkomaalaisiin opiskelijoihimme, opiskella englanniksi, lähteä vaihtoon tai hakea kesätöihin kansainvälisiin yrityksiin.

Opit ja onnistut

Opintosi etenevät ilon kautta kauniilla kampuksellamme. Lupaamme hyviä opettajia, korkeatasoista opetusta ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Pakettiin kuuluvat myös uudet kaverit, aktiiviset kerhot ja ainejärjestöt sekä vaasalainen elämisen helppous.

Meillä olet yksilö

ääset opettajien ja professorien juttusille ilman pitkiä jonoja. Yliopistoyhteisö on tukenasi koko opiskelusi ajan, ja saat yksilöllistä ohjausta opintoihisi. Luomme pohjan menestyksekkäälle huomisellesi.

Kaveria ei jätetä

Yliopistomme on tiivis yhteisö, jossa kaveria ei jätetä. Meillä on hyvä yhteishenki ja loistava ilmapiiri. Opiskelualan kaveripiiri on tukiverkkosi myös myöhemmin työelämässä ja voit saada elinikäisiä ystäviä.

Energinen Vaasa

Opiskelet meren rannalla aivan keskustan lähellä. Vaasasta löytyy Suomen suurin energia-alan yrityskeskittymä, rutkasti työpaikkoja, kuusi korkeakoulua sekä tutkitusti onnellisia ja energisiä ihmisiä.

Hakuohjeet

Opiskelijoiden ja alumnien kokemuksia

Zeya Zheng
Industrial Systems Analytics
Zeya Zheng

Zeya Zheng enjoys the peaceful life in Vaasa and the study programme that is close to real industrial world.

Lilly Kamoet
Finance
Lilly Kamoet

Lilly Kamoet feels supported by the University and likes the diverse learning and social opportunities offered for students.

Mingwei Guo
Finance
Mingwei Guo

Mingwei Guo thinks the Master's Degree Programme in Finance will provide him with a solid foundation for his future career.

Talal Saleh
Smart Energy
Talal Saleh

Talal Saleh has found the content of the Master's Programme in Smart Energy suitable to his interest in programming and background in electrical engineering.

Kysy lisää!

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

P.  029 449 8006
Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi

Katariina Kempus
Katariina Kempus
Asiantuntija, kansainväliset asiat

Yliopistopalvelut, Opiskelun ja koulutuksen palvelut

  • etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • 029 449 8080
  • Fabriikki F253
Jaana Istolahti
Jaana Istolahti
Asiantuntija, hakijapalvelut

Yliopistopalvelut, Opiskelun ja koulutuksen palvelut

  • etunimi.sukunimi@uwasa.fi
  • 029 449 8567
  • Fabriikki F253