Image
Students

International Business

Kestävän globaalin liiketoiminnan osaajia

Englanninkielinen International Business (MIB) -maisteriohjelma

Haluatko vastata globaaleihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin? Oletko valmis työskentelemään jatkuvan muutoksen, monimuotoisuuden ja etäisyyksien kanssa? Tulisiko kestävä kehitys ja etiikka sisältyä yritysten strategioihin?

Kestävän globaalin liiketoiminnan asiantuntijoita

International Business -maisteriohjelma on porttisi globaalille uralle. Ohjelman laadun takaa kansainvälinen EFMD-akkreditointi.

Kansainvälisissä tehtävissä vaaditaan ammattilaisilta laajaa osaamista. Ohjelmassa voit kehittää osaamistasi kolmella kansainvälisen liiketoiminnan avainalueella: globaalit strategiat digitalisoidussa maailmassa, globaali markkinointi ja yrittäjyys sekä johtaminen globaalissa liiketoimintaympäristössä.

EFMD-akkreditointi on kauppatieteellisten tutkinto-ohjelmien maailmanlaajuinen laatumerkki. International Business -maisteriohjelma on yksi harvoista ohjelmista Suomessa, jolla on tämä kansainvälinen laatumerkki. Maailmanlaajuisesti ohjelmia on alle sata. EFMD-akkreditointiprosessissa korostetaan akateemista kurinalaisuutta, käytännön merkitystä, kansainvälistymistä, etiikkaa ja kestävyyttä.

Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

Student at campus

Kaksoistutkinnot

Ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden valituille opiskelijoille vahvistaa kansainvälistä osaamistaan ​​suorittamalla toisen opintovuoden yhdessä neljästä kumppanuusyliopistostamme Euroopassa. Kaksoistutkinto-ohjelman aikana opiskelijat saavat tutkinnot kahdesta maasta.

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)