YTHS:n uutiskirje

YTHS logo - FSHS logo

Ihotautilääkäreiden palvelut päättyivät YTHS:llä 1.9.2022

Ihon terveyttä hoidetaan YTHS:llä jatkossakin terveydenhoitajien ja opiskeluterveydenhuollon lääkäreiden vastaanotoilla. Lisätietoja YTHS:n verkkosivuilla kohdassa Ajankohtaista > Ihotautien erikoislääkäreiden palvelut päättyvät – ihotautien hoito jatkuu YTHS:llä opiskeluterveydenhuollon lääkäreiden vastaanotoilla.

Tule mukaan Mielenterveyden ensiapukursseille!

Ilmoittautuminen syksyn 2022 aikana järjestettäville mielenterveyden ensiapukursseille on nyt avattu. Kurssit antavat uusia näkökulmia siihen, miten omaa tai toisen mielen hyvinvointia voi edistää. Lue lisää YTHS:n verkkosivuilta kohdasta Mielenterveyden ensiapukurssilta työkaluja mielen hyvinvointiin

Lataa YTHS Ravitsemus puhelimeesi ja osallistu vastamelukuulokkeiden arvontaan

YTHS Ravitsemus auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tavat syödä hyvin, tarjoaa vertaistukea ja sisältää hyvinvointiin liittyviä itsenäisiä valmennusohjelmia. Lue lisää ja lataa sovellus.

Kysymyksiä ja vastauksia hoitotakuusta

Mitä hoitotakuulainsäädäntö sanoo kiireettömän hoidon alkamisen aikarajoista? Milloin voidaan katsoa, että hoitotakuu toteutuu ja milloin se ei toteudu? Lue asiantuntijoidemme vastaukset kysymyksiin.

Ilmoittaudu korkeakouluopiskelijoiden mielenterveyden edistämisen verkostopäiville

Ilmoittautuminen 28.–29.11. järjestettäville verkostopäiville on nyt auki. Ilmoittaudu verkostopäiville mukaan, jos olet opiskelijajärjestön, korkeakoulun tai muun opiskelijoiden hyvinvointia edistävän organisaation aktiivi tai työntekijä. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan.

Save the date: Opiskelukykypäivä 16.11.2022

Tule mukaan Buustia opiskeluun -työpajoihimme, jotka järjestämme Opiskelukykypäivänä 16.11.2022 kello 12–15. Julkaisemme ohjelman ja avaamme ilmoittautumisen lähiaikoina. Lue lisää Opiskelukykypäivästä ja Buustia opiskeluun -verkkotyöpajoista 

Mitä mieltä olit jutusta?