Kevään 2023 liikuntapalvelut ovat auenneet

Image

Vaasan yliopiston kevään 2023 liikuntapalveluiden vuorot ovat auenneet 9.1.2023. Liikuntapalveluiden vuorot ovat auki ilman liikuntatarraa 9.1.-22.1.2023. Wasa Sports Clubin palvelut ovat auki opiskelijoille ilman liikuntatarraa aina 22.1.2023 asti liikuntakalenterin osoittamilla ajoilla.

Kevään 2023 liikuntatarran hinta on Vaasan yliopiston opiskelijoille 30 €. Tarran voi ostaa Vaasan yliopiston suljetusta verkkokaupasta.

Liikuntapalveluiden lajivalikoimaan kuuluu mm. ryhmäliikuntaa, eri palloilulajeja ja kattava kuntosalimahdollisuus. Liikuntatarralla saat myös alennusta eri liikuntapalvelutuottajien kertakäyntimaksuista Vaasan alueella. Liikuntatarran myötä voit osallistua eri palvelutuottajien kursseille joko ilmaiseksi tai alennettuun hintaan lukukauden aikana.

Liikuntavuoroille voi osallistua, vaikka et olisikaan harrastanut lajia aikaisemmin. Liikuntatarralla voit osallistua myös useille Åbo Akademin tuottamille liikuntavuoroille. Vaasan yliopiston vuorot löytyvät liikuntakalenterista ja Åbo Akademin tuottamat liikuntavuorot heidän omasta kalenterista.

Uutena lajina liikuntapalveluihin järjestämiin aktiviteetteihin nousee lauantaina 28.1. alkava kriketti. Uutena subventointi kohteena alkaa keväällä keilaus.

Lisätietoja liikuntapalveluiden verkkosivuilta

Mitä mieltä olit jutusta?