Ilmoittautuminen avoimen yliopiston opintoihin on alkanut

Image
Ilmoittautuminen lukuvuoden 2023–2024 opintoihin on alkanut keskiviikkona 9.8.2023 klo 10. Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen Vaasan yliopiston avoimen yliopiston lukuvuoden 2023–2024 opintoihin on käynnistynyt keskiviikkona 9.8.2023 klo 10.00. Opiskelijat voivat ilmoittautua nyt koko lukuvuoden opintoihin - siis myös sellaisille toteutuksille, jotka käynnistyvät vasta keväällä 2024. Ainoastaan maksuttomien tutustumiskurssiemme ilmoittautuminen alkaa myöhemmin syyskuussa, 1.9.2023.

Koko opintotarjonta löytyy verkkosivuiltamme

 

Ilmoittaudu elokuussa ja hyödynnä nopean ilmoittautujan etu!


Nopea ilmoittautuminen kannattaakin, sillä tarjoamme kaikille elokuun 2023 aikana ilmoittautuneille nopean ilmoittautujan edun! Kun ilmoittaudut Vaasan yliopiston avoimen yliopiston omiin toteutuksiin viimeistään 31.8.2023 klo 16.15 mennessä, on opintomaksu vain 10€/ opintopiste. 1.9.2023 alkaen opintomaksu nousee hieman ja on 12€/ opintopiste. Nopean ilmoittautujan etu koskee koko lukuvuoden 2023–2024 tarjontaamme, joten jos kevään -24 opinnoissa on sinua kiinnostavia opintojaksoja, kannattaa varmistaa oma paikkasi ja tehdä ilmoittautuminen jo nyt! Yhteistyöoppilaitosten hinta- ja toteutustiedot tulee tarkistaa erikseen.
 

Vinkkejä syyskuun alkuun


Heti alkusyksystä käynnistyy tarjonnassamme useita mielenkiintoisia opintojaksoja. Varmista siis paikkasi nopeasti, jotta pääset mukaan näille toteutuksille:

Myös tutkinto-opetukseen integroituja opintojaksoja käynnistyy heti syyskuussa. Tarkistathan vielä ennen ilmoittautumista tarkemmat aikataulu- ja toteustiedot (päivä- ja lähiopetus mahdollista):

Ohjeita ja neuvoja opiskelun tueksi


Ennen ilmoittautumista kannattaa tutustua ilmoittautumisohjeisiimme. Ilmoittautuminen tapahtuu yksi opintojakso kerrallaan avoimen yliopiston ilmoittautumispalvelussa.

Järjestämme opinnoistamme kiinnostuneille myös infotilaisuuksia. Syksyn opintoinfo järjestetään verkossa tiistaina 22.8.2023 klo 17–18.30. Tilaisuuden Zoom-linkki lisätään näille sivuille lähempänä infon alkamispäivää.

Myös yhteistyöoppilaitoksissa järjestetään syksyllä useita verkkoinfoja, koko listan löydät verkkosivuiltamme.

 

Ota meihin yhteyttä: Avoimen yliopiston yhteystiedot

Mitä mieltä olit jutusta?