Image
students discussing

Sustainable and Autonomous Systems

Älykkäiden järjestelmien kehittäjäksi Sustainable and Autonomous Systems, diplomi-insinöörin tutkinto

Oletko kiinnostunut kestävästä elämäntavasta ja autonomisista järjestelmistä? Haluatko oppia rakentamaan robotisoituja ratkaisuja eri teollisuudenaloille? Haluatko laajentaa asiantuntemustasi sulautettuihin järjestelmiin, langattomaan viestintään, tietokonenäköön tai muihin ympäristön havainnointiin käytettyihin järjestelmiin?

Sustainable and Autonomous Systems -opinnoissamme sinusta kasvaa asiantuntija, joka osaa ottaa huomioon kestävän kehityksen tarpeet ja mahdollisuudet autonomisissa järjestelmissä.

Tutkinnon suoritettuasi osaat:

  • soveltaa kestävien autonomisten järjestelmien edistyksellistä tietoa ja niihin liittyviä teknologioita tutkimukseen ja tuotekehitykseen,
  • kehittää ratkaisuja ja uutta tietoa yhteiskunnan ja teollisuuden käyttöön ottaen samalla huomioon kestävän kehityksen ja insinöörietiikan,
  • hankkia uusinta tietoa omalta alaltasi ja uusilta aloilta sekä käyttää sitä tuotekehitykseen, tutkimukseen ja asiantuntijatehtäviin.

Lisäksi tutkinto antaa pätevyyden jatko-opintoihin viestintätekniikan, sähkö- ja tietotekniikan, automaatiotekniikan tai niihin liittyvillä teknisillä aloilla.

Tämä on Vaasan yliopiston ja Oulun yliopiston yhteinen ponnistus, ja opinnot tarjotaan molemmissa yliopistoissa monipuolisin opetusmenetelmin. Voit rakentaa ainutlaatuisen opintopolun yhdistämällä kursseja näiltä kahdelta vahvalta suomalaiselta insinöörialan yliopistolta samaan aikaan. Valitsemastasi kaupungista riippumatta saat täyden kampuskokemuksen.

Sustainable and Autonomous Systems on osa tietojenkäsittelytieteiden maisteriohjelmaa. Opetus on englanniksi. Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

Vaasan yliopiston opiskelijoita opetustiloissa

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)