YTHS:n uutiskirje

YTHS-logo - FSHS logo

Tervetuloa YTHS:n palveluihin, uusi opiskelija!

Opintojesi aikana saat meiltä tukea hyvinvointiisi ja terveyteesi liittyvissä asioissa. Palvelumme ovat käytössäsi, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi syyslukukaudelle, joka alkaa 1.8.2022.

Lue lisää tai katso video verkkosivuiltamme (yths.fi)

Kelalle maksettu korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa kaikki YTHS:n palvelut

Muistathan maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun oma-aloitteisesti sekä syys- että kevätlukukaudelta Kelalle. Lue ajantasaiset ohjeet terveydenhoitomaksusta Kelan sivuilta.

Mielenterveyden ensiapukurssilta työkaluja mielen hyvinvointiin

Syksyn 2022 aikana YTHS järjestää korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilöstölle yli 30 mielenterveyden ensiapukurssia eri puolilla Suomea.

Lue kurssin käyneiden kokemuksia

Syyskauden ryhmät

Syyskauden ryhmät on julkaistu verkkosivuillamme yths.fi. Syksyn aikana YTHS tarjoaa useissa palvelupisteissä ja verkossa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Lue lisää syksyn ryhmistä

Kaikille avoimien StressLess-ryhmävalmennusten ilmoittautuminen on avattu

StressLess-ryhmävalmennukset ovat kaikille avoimia valmennuksia stressin, hankalien ajatusten ja tunteiden kanssa kamppaileville. Valmennusten sisältö vastaa palvelupisteissä järjestettäviä StessLess-taitovalmennuksia, mutta niistä poiketen ryhmävalmennukset järjestetään kaikille avoimina valtakunnallisina etäryhminä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

SAVE THE DATE 28.-29.11.2022

Tuolloin järjestetään ensimmäiset Korkeakouluopiskelijoiden mielenterveyden edistämisen verkostopäivät Helsingissä. Varaa päivät kalenteristasi, jos olet opiskelijajärjestön, korkeakoulun tai muun opiskelijoiden hyvinvointia edistävän organisaation aktiivi tai työntekijä.

Lue lisää mielenterveyden edistämisen verkostopäivistä

Mitä mieltä olit jutusta?