YTHS Uutiskirje 17.12.2021

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022 - Merry Christmas and a Happy New Year 2022
YTHS palvelee opiskelijoita arkisin myös joulunpyhien ympärillä.

Suurin osa palvelupisteistämme on auki normaalisti. Tarvittaessa saat ajan lähivastaanotolle lähimpään avoinna olevaan YTHS:n omaan palvelupisteeseen. Tarkista joulun ja uudenvuoden aukioloajat

YTHS:n valtakunnallinen puhelinpalvelu uudistui

Järjestelmäuudistus parantaa puhelinpalvelua ja sujuvoittaa asiointia. Palvelunumerot ja -ajat säilyvät ennallaan. Lue lisää YTHS:n verkkosivuilta kohdasta YTHS:n valtakunnallinen puhelinpalvelu uudistuu.

Uusi digitaalinen palvelu YTHS Ravitsemus

Olemme julkaisseet uuden digitaalisen ravitsemusohjauspalvelun. YTHS Ravitsemus tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta. Lataa nyt YTHS Ravitsemus puhelimeesi!

YTHS:n palvelut kevätlukukaudella

YTHS:n palvelut ovat käytössäsi kevätlukukaudella, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi kevätlukukaudelle, joka alkaa 1.1.2022. Lue lisää YTHS:n verkkosivuilta kohdasta YTHS:n palvelut käytössäsi ilmoittautumisen jälkeen.

Huom! Muistathan maksaa myös korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun Kelalle. Maksu säilyy vuonna 2022 ennallaan. Lue lisää kohdasta Korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon maksut säilyvät ennallaan vuonna 2022.

YTHS:n opiskelijaraatitoiminta

YTHS:n opiskelijaraatitoiminta käynnistyi helmikuussa 2021. Raatilaisten työpanos oli vahva muun muassa Self-verkkopalvelun kehittämisessä ja uuden opiskeluterveysneuvottelu-oppaan viimeistelyssä. Opiskelijaraadin vuosi 2021

Mitä mieltä olit jutusta?