Vaikuta tulevaisuuden Vaasan kaupunkikehitykseen ja tulevaisuuden brändiin - parhaat ideat voivat edetä toteutukseen!

Vaasan keskusta
Vaasan kaupunki ja Väylävirasto yhdessä kumppaneidensa kanssa kutsuvat sinut
72 TUNNIN LIIKENNEHAASTEESEEN!

72 tunnin liikennehaasteen tavoitteena on löytää monialaisia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tulevaisuuden Vaasan seudulle mm. hiilineutraalin liikkumisen, arkielämän sujuvuuden ja elinkeinojen näkökulmista.

Kyseessä on Vaasan yliopiston, VAMK:in ja Novian opiskelijoille tarkoitettu kilpailu, josta on mahdollista saada myös opintopisteitä. Oppilaitosten lisäksi kilpailun toteuttajina ovat mm. Vaasan kaupunki, Väylävirasto, ABB Oy, Ympäristöministeriö ja sen koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma sekä Ramboll Finland Oy.

Kilpailu järjestetään Vaasassa 26.-29.10.2021, ja sen kesto on 72 tuntia. Parhaasta kilpailutyöstä on palkintona Liveable City -ekskursio Kööpenhaminaan.

Kilpailuun voi osallistua suomen, ruotsin ja englannin kielellä; kilpailun materiaalit ovat englanniksi. Lisätietoa ja ilmoittautuminen syyslukukauden käynnistyttyä.

Seuraa ilmoittelua!

LUE LISÄÄ:

Viime vuonna Vantaalla järjestettyyn kilpailuun voit käydä tutustumassa osoitteessa http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2020 tai Twitterissä #72tuntia.

Vaasan yliopiston yhteyshenkilö Tommi Lehtonen (tommi.lehtonen@uwasa.fi, p. 029 449 8379), joka ohjaa suoritukset eri oppiaineisiin (aluetiede, markkinointi, tuotantotalous)

Mitä mieltä olit jutusta?