LUMA-keskus Pohjanmaan lukuvuoden avajaiset 30.8.2022

Lukuvuoden avajaiset
Oletko kuullut LUMA-keskus Pohjanmaasta? Mitä LUMA-keskus Pohjanmaa tekee ja millaisia oppimisvälineitä voi lainata opetukseen? Mikä on Sphero-robottipallo? Milllaisia tiedekerhoja järjestämme? Oletko opiskelija ja haluat tehdä yhteistyötä kanssamme? Tule lukuvuoden avajaisiin kuulemaan ja näkemään lisää! Tervetuloa!

Lämpimästi tervetuloa LUMA-keskus Pohjanmaan lukuvuoden avajaisiin tiistaina 30.8.2022 Vaasan yliopistoon ja SAGA-tiedeluokkaa. Tule tutustumaan monipuoliseen LUMA-toimintaan ja kokeilemaan esimerkiksi robottipalloja. Ohjelmassa on LUMA-keskus Pohjanmaan toiminnan esittely, syksyn tarjonta ja yhteistyömahdollisuuksia!  

Ohjelmassa on aamupäivän ja iltapäivän tapahtuma. Voit myös osallistua virtuaalisesti tapahtuman iltapäivän mielenkiintoisiin esityksiin klo 14-14:45.  Tapahtuma järjestetään Vaasan yliopiston SAGA-tiedeluokassa, Technobothnia-rakennuksessa. Osoite: Puuvillakuja 3, 65200 Vaasa. 

Aamupäivän ohjelma:  

  • Klo 9:30-11 osio on tarkoitettu opiskelijoille, Vaasan yliopiston henkilökunnalle ja mahdollisille yhteistyökumppaneille.  

  • Ohjelmassa on tutustumista LUMA-keskus Pohjanmaan toimintaan ja yhteistyömahdollisuuksiin.  Vaasan yliopiston opiskelija Alma Ohrankämmen kertoo kokemuksia tiedekerhon ohjaamisesta ja yhteistyöstä.  

  • Ilmoittaudu tapahtumaan tarjoilun vuoksi viimeistään 23.8.2022 mennessä tällä lomakkeella

Iltapäivän ohjelma:  

  • klo 14-15:30 osio on tarkoitettu opettajille ja kasvattajille.  

  • Ohjelmassa on professori Heidi Kuusniemen esitys satelliiteista opetuksessa ja tohtorikoulutettava Anne Kosken esitys aiheena Kuinka johtaa sydämen sivistystä? Avaimena dialoginen johtaminen. Tapahtumassa on mahdollista tutustua LUMA-keskus Pohjanmaan lainattavaan opetusvälineistöön. Tule testaamaan esimerkiksi ohjelmoitavia robottipalloja, helppokäyttöisiä langattomia Easi-Scope mikroskooppeja ja nappaa ideat omaan opetukseesi! 

  • Ilmoittaudu iltapäivän tapahtumaan tarjoilun vuoksi viimeistään 23.8.2022 mennessä SAGA-luokassa tällä lomakkeella

  • Ilmoittaudu iltapäivän tapahtumaan virtuaaliseen osuuteen klo 14-14:45  viimeistään 25.8.2022 mennessä tällä lomakkeella

 

Voit jo nyt ilmoittautua Scratch! – Innostu ohjelmoinnista -webinaariin 6.9. klo 14-15.30 
 
LUMA-keskus Pohjanmaa järjestää kaikille Scratchistä kiinnostuneille (erityisesti opettajille ja kasvattajille) lyhyen webinaarin, jossa ohjelman alkeet oppii itse kokeilemalla. Koulutus etenee rentoon tahtiin eikä esitietoja tarvita. Scratch on suunnattu 8-16-vuotiaille ja se on helppo ottaa käyttöön opetuksessa, sillä ohjelma on ilmainen ja sen käyttöön riittää verkkoselain! Ilmoittaudu mukaan tämän ilmoittautumislinkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/FCA20C28060D7132 

Mitä mieltä olit jutusta?