LUMA-keskus Pohjanmaan lukuvuoden avajaiset 30.8.2022

Lukuvuoden avajaiset
Oletko kuullut LUMA-keskus Pohjanmaasta? Mitä LUMA-keskus Pohjanmaa tekee ja millaisia oppimisvälineitä voi lainata opetukseen? Mikä on Sphero-robottipallo? Milllaisia tiedekerhoja järjestämme? Oletko opiskelija ja haluat tehdä yhteistyötä kanssamme? Tule lukuvuoden avajaisiin kuulemaan ja näkemään lisää! Tervetuloa!

Lämpimästi tervetuloa LUMA-keskus Pohjanmaan lukuvuoden avajaisiin tiistaina 30.8.2022 Vaasan yliopistoon ja SAGA-tiedeluokkaan. Tule tutustumaan monipuoliseen LUMA-toimintaan ja kokeilemaan esimerkiksi robottipalloja. Ohjelmassa on LUMA-keskus Pohjanmaan toiminnan esittely, syksyn tarjonta ja yhteistyömahdollisuuksia!  

Ohjelmassa on aamupäivän ja iltapäivän tapahtuma. Voit myös osallistua virtuaalisesti tapahtuman iltapäivän mielenkiintoisiin esityksiin klo 14-14:45.  Tapahtuma järjestetään Vaasan yliopiston SAGA-tiedeluokassa, Technobothnia-rakennuksessa. Osoite: Puuvillakuja 3, 65200 Vaasa. 

Aamupäivän ohjelma:  

  • Klo 9:30-11 osio on tarkoitettu opiskelijoille, Vaasan yliopiston ja Technobothnian henkilökunnalle ja mahdollisille yhteistyökumppaneille.  

  • Ohjelmassa on tutustumista LUMA-keskus Pohjanmaan toimintaan ja yhteistyömahdollisuuksiin.  Vaasan yliopiston opiskelija Alma Ohrankämmen kertoo kokemuksia tiedekerhon ohjaamisesta ja yhteistyöstä.  

  • Ilmoittaudu tapahtumaan tarjoilun vuoksi viimeistään 23.8.2022 mennessä tällä lomakkeella

Iltapäivän ohjelma:  

  • klo 14-15:30 osio on tarkoitettu opettajille ja kasvattajille.  

  • Ohjelmassa on LUMA-keskus Pohjanmaan syksyn tarjonta ja professori Heidi Kuusniemen esitys satelliiteista opetuksessa. Tohtorikoulutettava Anne Kosken esitys aiheena Kuinka johtaa sydämen sivistystä? Avaimena dialoginen johtaminen on valitettavasti peruttu. Tapahtumassa on mahdollista tutustua LUMA-keskus Pohjanmaan lainattavaan opetusvälineistöön. Tule testaamaan esimerkiksi ohjelmoitavia robottipalloja, helppokäyttöisiä langattomia Easi-Scope mikroskooppeja ja nappaa ideat omaan opetukseesi! 

  • Ilmoittaudu iltapäivän tapahtumaan tarjoilun vuoksi viimeistään 23.8.2022 mennessä SAGA-luokassa tällä lomakkeella

  • Ilmoittaudu iltapäivän tapahtumaan virtuaaliseen osuuteen klo 14-14:45  viimeistään 25.8.2022 mennessä tällä lomakkeella

Voit jo nyt ilmoittautua Scratch! – Innostu ohjelmoinnista -webinaariin 6.9. klo 14-15.30 
 
LUMA-keskus Pohjanmaa järjestää kaikille Scratchistä kiinnostuneille (erityisesti opettajille ja kasvattajille) lyhyen webinaarin, jossa ohjelman alkeet oppii itse kokeilemalla. Koulutus etenee rentoon tahtiin eikä esitietoja tarvita. Scratch on suunnattu 8-16-vuotiaille ja se on helppo ottaa käyttöön opetuksessa, sillä ohjelma on ilmainen ja sen käyttöön riittää verkkoselain! Ilmoittaudu mukaan tämän ilmoittautumislinkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/FCA20C28060D7132 

Mitä mieltä olit jutusta?