Kirjaston palvelut omatoimiaikana

Uutisen oletuskuva

Kirjasto on keväällä aiempaa enemmän avoinna omatoimisesti. Lauantaiden osalta kokeillaan omatoimilauantaita ja arkisin viimeinen aukiolotunti on omatoimiaikaa. Kirjaston aukiolo- ja palveluajat voit tarkistaa verkkosivuiltamme.

Mitä voin tehdä omatoimiaikana?

Omatoimiaikana kirjaston tilat ja laitteet ovat normaalisti käytössäsi. Lainaus, palautus ja varausten nouto tapahtuu automaateilla. Jos kirjastokorttisi on unohtunut kotiin, käytä Finna-tililläsi olevaa sähköistä kirjastokorttia!

Oman Finna-tilisi kautta voit myös:

- Maksaa myöhästymismaksut (kirjaudu sisään -> maksut)

- Vaihtaa unohtuneen PIN-koodin (kirjaudu -> vaihda unohtunut PIN. Muista käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut asiakastietoihisi!)

Miten saan yhteyttä kirjastoon?

Henkilökohtaista palvelua saat palveluaikoina (ma-to 11-18, pe 11-16), voit ottaa yhteyttä kirjastoon myös sähköpostitse, puhelimitse, verkkolomakkeilla tai chatissa. Vastaamme yhteydenottoihin arkisin 72 tunnin kuluessa. Yhteystiedot: loans@tritonia.fi, 029 449 8258.

Kirjastossa on kameravalvonta

Huomioithan, että kirjastossa on tallentava kameravalvonta. Jos lainaus ei onnistu omatoimiaikana, älä vie aineistoa kirjaston ulkopuolelle vaan jätä ne palautusautomaattiin.  Käyttösääntöjen mukaisesti asiakas on velvollinen korvaamaan kadonneen tai vahingoittuneen aineiston. Tunnistetietoja ja valvontakameroiden kuvia voidaan tarvittaessa luovuttaa poliisille.

Mitä mieltä olit jutusta?