Kevään kielikursseille ilmoittautuminen alkaa 1.12.

Uutisen oletuskuva
Kevään kielikursseille ilmoittautuminen alkaa ke 1.12. klo 08:00 Pepissä. Tammikuussa 2022 alkaville kielikursseille voi ilmoittautua 1.12. - 15.12. välisenä aikana ja myöhemmin keväällä alkaviin ryhmiin 3.1. - 16.1. välisenä aikana.

Pepissä opintojaksoille eli toteutuksille ilmoittaudutaan HOPSin kautta. Voit lisätä  opintoja HOPSiisi +Hae opintoja -painikkeesta.

Ilmoittaudu-painikkeesta pääset ilmoittautumaan toteutukselle. Mikäli toteutuksella on pienryhmiä, valitse sinulle sopivat ryhmät.

Kielikurssi-ilmoittautumisen yhteydessä voidaan kysyä opiskelijan suorittamaa opintopistemäärää. Kätevimmin näet suorittamasi opintopistemäärän Tuudosta.

Voit perua ilmoittautumisen Peruuta-painikkeesta, mikäli ilmoittautumista ei ole vielä vahvistettu. Osallistujat vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos olet saanut paikan kurssilta mutta et aio suorittaa kurssia, voit perua paikkasi lähettämällä opettajalle sähköpostin. On tärkeää, että perut paikkasi. Jos et peru paikkaasi, et pääse myöhemmin ilmoittautumaan kurssille uudelleen.  

Ilmoittautumisjärjestys ei vaikuta kielikurssille pääsyyn. Katso lisätietoja kieliopintoihin ilmoittautumisesta.

Mitä mieltä olit jutusta?