Ilmoittaudu mukaan Food Business Challenge -kilpailuun

Uutisen oletuskuva
Food Business Challenge on kaikkien alojen opiskelijoille avoin innovaatiokisa. Kilpailussa haetaan ruokasektorin tuote- ja palveluratkaisuja alkutuotannosta jalostukseen ja kuluttajien lautaselle asti. Myös esimerkiksi alan teknologiaan, hyvinvointiin ja digitaalisiin ratkaisuihin liittyvät ideat ovat tervetulleita kilpailuun. Palkinto - ja kehittämisrahaa jaossa lähes 5000 €! Kisaan rekisteröidytään CampusOnlinessa tarjolla olevan verkkokurssin kautta.

Food Business Challenge -ideakilpailussa etsitään ruoka-alan uusia liikeideoita ja innovaatioita pellolta pöytään. Kilpailussa on kaksi sarjaa: ideasarja, jossa haetaan korkealentoisuutta ja rohkeaa muutosta, sekä startup-sarja, jossa painottuvat liiketoimintamahdollisuudet ja toteutettavuus. Kilpailussa on finalisteille rahapalkinnot, jonka lisäksi startup-sarjan voittajalle asiantuntija-apua idean testaamiseen ja kehittämiseen.

Osallistumisaikaa 23.2.2022 klo 16 saakka.
Osallistumisohjeet ja lisätietoja: https://yzone.seamk.fi/yrittajyys/starttaa-yritys/food-business-challenge/food-business-challenge-2022

Mitä mieltä olit jutusta?