FITechin kevään kurssien haku käynnistyy 7.11.

Uutisen oletuskuva
Löydä opiskeltavaa laajasta kurssitarjonnasta opiskeluaikanasi ja valmistuttuasi

FITechin kautta uuden oppiminen onnistuu matalalla kynnyksellä, sillä se ei maksa opiskelijalle mitään. Lisäksi kurssit ovat osa suomalaisten tekniikan alan yliopistojen tarjontaa, mikä takaa niiden korkean laadun. Voit aloittaa alkeista uuden aiheen opettelun tai perehtyä johonkin paremmin tuntemaasi aiheeseen keski- tai syventävän tason kursseilla.

Tarjonnassa on yhteensä yli 150 kurssia tietotekniikasta, 5G-teknologiasta sekä energiavarastoinnista yhdeksästä suomalaisesta yliopistosta. Lähes 80 prosenttia kevään kursseista järjestetään etäopintoina tai MOOCeina (Massive Open Online Course), minkä lisäksi koronarajoitusten helpotettua joillakin kursseilla on mahdollisuus osallistua myös lähiopetukseen yliopiston kampuksella.

Kurssien hakuaika käynnistyy maanantaina 7.11. klo 12 ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkua. Kevään ensimmäiset kurssit alkavat tammikuussa, jolloin niiden hakuajat päättyvät vuodenvaihteessa.

Tutustu ja hae tutkinto-opiskelijoille tarjolla oleviin FITechin opintoihin Kurssit-sivulla

Valmistuttasi voit päivittää osaamistasi käymällä FITech-kursseja laajasta valikoimasta. Tutkinto-opiskelijat voivat hakea sellaisille kursseille, jotka on merkitty myös tutkinto-opiskelijoille avoimiksi. Jos kurssilla on opiskelijamääräkiintiö, etusijalla ovat hakijat, joilla ei ole opinto-oikeutta suomalaiseen korkeakouluun.

Ensi kevään FITech-opintotarjonnassa on sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia. Yksi uusista teemoista on saavutettavuus, johon liittyen Tampereen yliopisto tarjoaa runsaasti MOOC-sisältöä. Toinen uusi MOOC on Introduktion till informationsteknologi, joka perehdyttää monipuolisesti tietotekniikan aiheisiin ruotsin kielellä. 

 

Mitä mieltä olit jutusta?