Image
Student of University of Vaasa

Smart Grids

Älykkäiden energiaratkaisujen kehittäjäksi Smart Grids, diplomi-insinöörin tutkinto

Oletko kiinnostunut älykkäistä energiaratkaisuista sekä uusien teknologioiden ja liiketoimintamallien yhdistämisestä? Haluatko suunnitella innovatiivisia ja kestäviä tulevaisuuden energiaratkaisuja?

Englanninkieliset Smart Grids -opinnot tarjoavat sinulle viimeisimmän tiedon käynnissä olevasta energiamurroksesta sekä erinomaiset valmiudet uudistaa alaa ja luoda joustavia ja kestäviä tulevaisuuden energiajärjestelmiä.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen pystyt:

  • analysoimaan ja arvioimaan vihreän energiamurroksen, digitalisaation ja uusien teknologioiden vaikutuksia tulevaisuuden älykkäisiin energiaratkaisuihin
  • suunnittelemaan, tutkimaan ja kehittämään uusia älykkäitä energiaratkaisuja erilaisten simulaatiotyökalujen avulla
  • ymmärtämään uusien teknologioiden ja komponenttien (energian varastointi, edistyneet tieto- ja viestintäteknologiaratkaisut), käsitteiden (pienverkot, energiayhteisöt), energiaverkkojen integraation (sektorikytkentä) sekä uusien markkina- ja liiketoimintamallien roolin energiamurroksessa
  • johtamaan uusien ratkaisujen kehittämiseen, suunnitteluun ja tutkimukseen liittyviä projekteja, hyödyntämään tietolähteitä kriittisesti ja tuottamaan uutta tietoa tulevaisuuden älykkäiden energiajärjestelmien monitieteellisellä alalla

Lisäksi tutkinto antaa sinulle valmiudet tutkimustyöhön ja pätevyyden jatko-opintoihin sähkö- ja energiatekniikan aloilla.

Smart Grids on osa sähkö- ja energiatekniikan maisteriohjelmaa. Opetus on englanniksi. Lisätietoja opinnoista opinto-oppaassa.

students

Valintaperusteet ja hakuohjeet

Tarvitsetko lisätietoa? Tutustu kattavaan oppaaseemme hakemisesta. Oletko valmis hakemaan? Siirry Opintopolku-portaaliin ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Hakijapalveluista voit kysyä muun muassa hakukelpoisuuteen, hakuaikaan, valintaperusteisiin, pääsykokeisiin ja valinnan tuloksiin, opiskelupaikan vastaanottamiseen, opintojen aloittamiseen ja yliopistoon kirjoittautumiseen liittyviä kysymyksiä.

Sähköposti: admissions(at)uwasa.fi
Puhelin: 029 449 8006 (maanantaisin ja torstaisin klo 12–14)