Tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen valintakoe

Valintakoe tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen kandidaattiohjelmaan järjestetään perjantaina 9.6.2023 klo 12.00-15.00.

Tältä sivulta löydät tarkat osallistumisohjeet tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen valintakokeeseen osallistuville. Jos tulet valituksi tähän hakukohteeseen todistusvalinnassa, et voi osallistua valintakokeeseen. Kaikki muut hakemuksensa määräaikaan mennessä jättäneet hakijat voivat osallistua valintakokeeseen. Kokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua.

Valintakoe

Valintakoe koostuu kahdesta osiosta:

  1. Ensimmäinen osio perustuu kokeessa toimitettavaan aineistoon
  2. Toinen osio koostuu päättelytehtävistä

Kumpaankaan osioon ei ole etukäteismateriaalia. Valintakokeessa mitataan sekä loogista päättelykykyä ja ongelmaratkaisukykyä että kykyä omaksua ja käsitellä uutta tietoa

Valintakoe Vaasassa

Vaasan yliopisto järjestää tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen valintakokeen samanaikaisesti Vaasassa, Tampereella, Espoossa ja Oulussa. Tarkempaa tietoa valintakoejärjestelyistä ja koesaleista julkaistaan myöhemmin. Hakija voi valita koepaikkakunnan vapaasti ja ilmoittaa paikkakunnan sähköisellä hakulomakkeella.

Vaasassa valintakokeet pidetään Vaasan yliopiston kampuksella, Palosaaren kaupunginosassa osoitteessa Wolffintie 32, 65200 Vaasa.

Kampuskartta - Vaasa

Saapuminen valintakokeisiin tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta.

Jos tulet omalla autolla, pysäköintitilaa löytyy yliopiston päärakennuksen edestä, Wolffintien varresta ja Yliopistonrannasta. Yliopiston alueelle pysäköidessä ei valintakoepäivinä tarvita erillistä pysäköintilupaa. Ethän pysäköi alueen yrityksille varatuille paikoille.

Vaasan yliopiston kampuskartta

Valintakoe Espoossa, Oulussa tai Tampereella

Vaasan yliopisto järjestää tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen valintakokeen samanaikaisesti Vaasassa, Tampereella, Espoossa ja Oulussa. Hakija voi valita koepaikkakunnan vapaasti ja ilmoittaa paikkakunnan sähköisellä hakulomakkeella.

Espoossa järjestettävä valintakoetilaisuus:

Oulussa järjestettävä valintakoetilaisuus:

Tampereella järjestettävä valintakoetilaisuus:

Salitiedot ja saapumisohjeet päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Vanhoja valintakokeita

Ennen valintakoetta voit tutustua aikaisempien vuosien valintakoekysymyksiin Näin haet -sivuillamme.