YTHS:n uutiskirje

YTHS logo - FSHS logo

Tässä kirjeessä

  • Aloititko opintosi keväällä 2023? – Tervetuloa YTHS:n palveluihin!
  • Päivitä yhteystietosi Selfissä
  • Kevään ryhmät on julkaistu
  • Aloititko opintosi kevätlukukaudella 2023? – Vastaa nyt TerveysStartti-kyselyyn Selfissä
  • Kansallinen ksylitoliviikko on pian taas täällä!
  • Maksuton YTHS Ravitsemus on käytössäsi opintojesi ajan
  • Armoa aivoille! YTHS-päivässä 22.3.2023 puhutaan kognitiivisesta ergonomiasta

Aloititko opintosi keväällä 2023? – Tervetuloa YTHS:n palveluihin!

Olemme listanneet sivuillemme hyödyllistä tietoa palveluistamme ja meillä asioinnista. Lue lisää YTHS:n verkkosivuilla kohdassa Ajankohtaista > Tervetuloa YTHS:n palveluihin! 

Päivitä yhteystietosi Selfissä

Huolehdithan siitä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, sillä ne eivät päivity automaattisesti väestörekisterikeskuksesta tai muilta tahoilta YTHS:ään. Tietojen ajantasaisuus tekee asioinnistasi entistä sujuvampaa. Lue lisää Self-verkkopalvelusta.

Kevään ryhmät on julkaistu

Kevään aikana YTHS tarjoaa useissa palvelupisteissä ja verkossa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Tutustu tarkemmin kevään ryhmiin YTHS:n verkkosivuilla.

Aloititko opintosi kevätlukukaudella 2023? – Vastaa nyt TerveysStartti-kyselyyn Selfissä

Vastattuasi kyselyyn saat palautteen terveydentilastasi ja mahdollisesti ohjauksen YTHS:n terveydenedistämisen palveluihin. Lue lisää TerveysStartista

Kansallinen ksylitoliviikko on pian taas täällä!

Ksylitoliviikon tavoitteena on kertoa suun itsehoidon tärkeydestä ja muistuttaa ksylitolituotteiden eduista päivittäisessä hampaiden hoidossa. Ksylitoliviikkoa on vietetty jo vuodesta 2003. Kansallisella ksylitoliviikolla 6.–10.2. useissa palvelupisteissämme on esillä ksylitoliaiheista materiaalia. Seuraa myös some-kanaviamme!

Maksuton YTHS Ravitsemus on käytössäsi opintojesi ajan

Palvelu tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta. Lue lisää ja lataa sovellus.

Armoa aivoille! YTHS-päivässä 22.3.2023 puhutaan kognitiivisesta ergonomiasta

Kognitiivisesta ergonomiasta puhuu professori ja aivotutkija Minna Huotilainen. Kutsumme kuulolle niin opiskelijoita kuin korkeakoulujen ja YTHS:n henkilöstöäkin. Tapahtuma on suomenkielinen. Lisätietoa kognitiivisesta ergonomiasta YTHS:n verkkosivuilla kohdassa Ajankohtaista > Armoa aivoille! YTHS-päivässä 22.3.2023 puhutaan kognitiivisesta ergonomiasta

Mitä mieltä olit jutusta?