YTHS:n uutiskirje 23.9.2021

YTHS-logo - FSHS logo

SelfChatiin on avattu uusi mielenterveyspalvelujen linja

SelfChatiin on avattu uusi palvelulinja mielenterveyspalvelujen hoitoonohjaukseen. SelfChatin mielenterveyslinja palvelee opiskelijoita hoidontarpeen arvioinnissa ja palvelunohjauksessa arkisin klo 8.00-14.00.

Palvelu on kolmikielinen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lue lisää

Sote-alan opiskelijoiden ja riskiryhmäläisten influenssarokote YTHS:ltä marras–joulukuussa

Lääketieteen, terveys- ja hyvinvointialojen korkeakouluopiskelijat ja riskiryhmäläiset saavat influenssarokotteen YTHS:ltä marras–joulukuussa. Rokote on maksuton.

Lisätietoja rokotusten aikataulusta ja käytännön järjestelyistä julkaistaan lokakuun lopulla. Influenssarokotusaikaa ei voi varata puhelimitse tai SelfChatista. Lue lisää

Muistathan perua tai siirtää aikasi, jos et pääse vastaanotolle

Siirtämällä tai perumalla sopimattoman ajan ajoissa vältät käyttämättömän ajan maksun. Ajanvarauksia voi hallinnoida Self-palvelussa.

Perimme asiakkaalta 40 euron suuruisen maksun, jos hän jättää saapumatta varatulle ajalleen perumatta tai siirtämättä aikaansa viimeistään 24 tuntia ennen vastaanottoa. Lue lisää

MieliChatista tukea hyvinvointiin

YTHS avasi hiljattain uuden anonyymin chat-palvelun MieliChatin. MieliChatissa voit keskustella anonyymisti mieltäsi painavista asioista ja saada neuvoja ja tukea mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

MieliChat palvelee ma–pe klo 8–14, ja se löytyy Self-verkkopalvelusta. Lue lisää

SAVE THE DATE: YTHS:n ensimmäinen opiskelukykypäivä järjestetään 17.11.2021

Millaiset asiat edistävät opiskelukykyä ja mitä voidaan tehdä, jos opiskelukyky on uhattuna?

Jos nämä aiheet kiinnostavat, varaa kalenteristasi aikaa yhden iltapäivän verran 17.11. klo 12-15.30. Silloin järjestetään YTHS:n ensimmäinen opiskelukykyyn liittyvä webinaari. Opiskelukykypäivässä nostetaan esiin opiskelukyvyn tärkeys ja kannustetaan opiskeluyhteisöjä huomioimaan opiskelukykyä edistäviä tekijöitä arjessa.

Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan pian. Pysy kuulolla! Lue lisää

Mitä mieltä olit jutusta?