YTHS:n uutiskirje

YTHS-logo - FSHS logo

Turvallista vappua! #SafeSex

Vappuviikolla 25.4.–29.4.2022 nostamme esiin seksuaaliterveyden teeman kampustapahtumissa ja digitaalisissa kanavissamme.

  • Monilla paikkakunnilla YTHS:n ammattilaiset suunnittelevat osallistuvansa paikallisiin kampustapahtumiin.
  • Kysy IG-livessä: Keskiviikkona 27.4.2022 klo 12–13 on luvassa Suoraa puhetta seksistä -IG-live. Esitä oma kysymyksesi ennakkoon ja tule kuulemaan vastaus YTHS:n Instagram-tilille @yths_fshs.
  • Vappuviikolla yths.fi-sivuston Terveystietopankissa ja Terveystieto-osiossa julkaistaan uusia seksuaaliterveyteen liittyviä artikkeleita.
  • Lue aiheesta lisää YTHS:n verkkosivuilla kohdassa YTHS kampanjoi vappuviikolla seksuaaliterveyden teemalla.

Yhdessä kohti energisempää arkea!

Haluatko matkalle kohti energisempää arkea? Lataa sinäkin mobiili YTHS Ravitsemus -palvelu ja löydä itsellesi sopivat tavat syödä hyvin. #ythsravitsemus

Kannustetaan yhdessä palvelun käyttöönottoon! Laita sana leviämään somessa hyödyntämällä valmiita markkinointiaineistoja.

SelfChatin palveluaikoihin muutoksia

SelfChatin palveluajat muuttuivat huhtikuun alussa. Chatiin avattiin myös lisää palvelulinjoja asioinnin nopeuttamiseksi ja sujuvoittamiseksi. Kuulovammaisille avattiin oma chat-linja.

Lue lisää YTHS:n verkkosivuilta kohdasta SelfChatin palveluaikoihin muutoksia, kuulovammaisille oma chat-linja

Hyödynnä matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja

Hyödynnä asiantuntijoiden konkreettiset vinkit hyvinvoinnin vahvistamiseen ja mielen hyvinvoinnin haasteiden kohtaamiseen. Katsottavanasi on yli 90 Lifeclass-videota – löydät ne Self-verkkopalvelun kautta.

MieliChatissä voit keskustella anonyymisti mieltäsi painavista asioista ja saada neuvoja ja tukea mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Self-verkkopalvelusta löytyvä MieliChat palvelee ma–pe klo 8–14.

Lue lisää YTHS:n verkkosivuilta kohdasta Hyödynnä matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja.

YTHS:n toimintaa kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta

Kiitos palautteesta! Saimme vuonna 2021 yhteensä 5269 asiakaspalautetta. Palautetta annettiin meille sekä verkkolomakkeella että tekstiviesteillä. Niiden pohjalta pystymme kehittämään ja parantamaan palveluitamme. 

Lisätietoja palautteista löydät sivulta YTHS:n toimintaa kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta.

Mitä mieltä olit jutusta?