Vaasan yliopisto ja Hanken tiivistävät yhteistyötä

Uutisen oletuskuva
Vaasan yliopisto ja Hanken Svenska Handelshögskolan tiivistävät yhteistyötä kaupallisen alan koulutuksessa, tutkimuksessa ja kielten opetuksessa.

Koulutusyhteistyö edistää opiskelun joustavuutta ja parantaa kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriopiskelijan opintomahdollisuuksia, kun tarjolla on yhdessä tuotettavia ja ristiin tarjottavia kaupallisen alan ja kielten kursseja.

– Vaasan yliopisto ja Hankenin Vaasan yksikkö ovat tehneet koulutusyhteistyötä jo pitkään, ja nyt tarkoituksena on vahvistaa ja kehittää yhteistyötä nykyisestä, sanoo professori Jorma Larimo Vaasan yliopistosta.

­– Tavoitteena on, että jatkossa opiskelijat voivat valita yksittäisten kurssien lisäksi myös sivuaineen toisesta korkeakoulusta. Tarkoituksena on myös hyödyntää aiempaa enemmän yhteisiä ulkomaalaisia vierailijaluennoitsijoita.

Tutkimusyhteistyöllä tavoitellaan yhteisiä projekteja aloilla, joilla korkeakoulut ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin sekä uusilla aloilla, kuten energia-alalla.

– Yhteistyön avulla voimme parantaa koulutuksen ja tutkimuksen vaikuttavuutta sekä edistää alueen elinvoimaisuutta entisestään, sanoo rehtori Karen Spens Hankenilta.

Lisätietoja:

Vaasan yliopisto
Ma. rehtori Jari Kuusisto, p. 029 449 8291
Professori Jorma Larimo, p. 029 449 8464

Hanken Svenska Handelshögskolan
Vararehtori Sören Kock, p. 050 525 6709
Rehtori Karen Spens, p. 050 564 3742

Mitä mieltä olit jutusta?