Vaasan yliopisto on hyväksytty CIMA:n yliopistojen kumppanuusohjelmaan

opiskelijoita Vaasan yliopistolla
Vaasan yliopisto on hyväksytty CIMA:n (Chartered Institute of Management Accountants) yliopistojen kumppanuusohjelmaan. Hyväksyntä kertoo, että Vaasan yliopiston laskentatoimen ja tilintarkastuksen maisteriohjelma kattaa laskentatoimen ja tilintarkastuksen ammattilaisten maailmanlaajuiset ja yleisesti hyväksymät osaamiseen ja taitoihin liittyvät vaatimukset.

Kumppanuusohjelma tarjoaa myös Vaasan yliopiston laskentatoimen ja tilintarkastuksen opiskelijoille mahdollisuuden edetä uran kannalta tärkeässä CIMA-tutkinnossa jo opiskeluaikana CIMA Masters Gateway Route -opintokokonaisuuden kautta.

CIMA Masters Gateway Route on nopeutettu reitti CIMA Professional Qualification
-ammattitutkintoon, joka on CGMA:n (Charted Global Management Accountant) maailmanlaajuisesti tunnistama nimitys henkilöille, joilla on MBA-tutkinto tai laskentatoimen maisteritutkinto. Käytännössä Vaasan yliopiston laskentatoimen ja tilintarkastuksen maisteriohjelman opiskelijat voivat laskea 11 tenttiä osaksi CIMA:n tutkintoa.

− Olemme todella iloisia ja ylpeitä siitä, että laskentatoimen ja tilintarkastuksen maisteriohjelmamme on hyväksytty osaksi CIMA-kumppanuusohjelmaa. Se kertoo sen, että opintokokonaisuutemme on käytännönläheinen ja korkealaatuinen. Lisäksi CIMA Masters Gateway Route -väylä tarjoaa opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden edetä uran kannalta tärkeässä CIMA-tutkinnossa, sanoo Helinä Saarela, Vaasan yliopiston laskentatoimen ja rahoituksen yksikön dekaani.

Tatiana Garanina
Yliopistotutkija, laskentatoimen ja rahoituksen yksikkö
Vaasan yliopisto
p. 029 449 8377

Lisätietoa CIMA instituutista

Mitä mieltä olit jutusta?