Uusi työmaa-alue tuo muutoksia liikkumiseen kampuksella – Café Oskar väistötiloissa

Image
Kampusuudistuksen seuraava vaihe on alkanut, ja työmaa-alue on siirtynyt. Uusi työmaa-alue käsittää uuden toimistorakennuksen eli entisen tiedekirjasto Tritonian rakennuksen alueen. Tiedekirjasto on muuttanut uusiin tiloihinsa Luotsi-rakennukseen.

Työmaa vaikuttaa eniten Torniin ja Tervahoviin kulkemiseen. Kulku Torniin tapahtuu merenpuoleisesta ovesta. Kulku Tervahoviin onnistuu Mathildan aulan ovesta, mutta työmaa-alueen lähellä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Puuvillatalon päädyssä oleva rehtorin vieraiden pysäköintialue on poissa käytöstä työmaan ajan. Entisen Tritonia-rakennuksen pyöräpysäköinti on pois käytöstä.

Tornin ensimmäisessä kerroksessa ollut varasto on siirretty Luotsi-rakennuksen alakertaan. Kulku varastoon tapahtuu henkilökunnan ovesta, joka sijaitsee Wolffintien puoleisella seinällä.

Café Oskar on suljettuna remontin ajan. Mathildassa on tarjolla Oskarin tapaan kahvia ja sämpylöitä. Uudessa tiedekirjasto Tritoniassa on testikäytössä itsepalveluautomaatti, josta saa kahvia.

Image
Mitä mieltä olit jutusta?