Uusi lukuvuosi alkaa avoimessa yliopistossa

Uutisen oletuskuva
Ilmoittautuminen Vaasan yliopiston avoimen yliopiston opintoihin alkaa maanantaina 6. elokuuta klo 10 osoitteessa www.univaasa.fi/avoin. Opinnoista kiinnostuneille pidetään samansisältöiset informaatiotilaisuudet keskiviikkona 8. elokuuta klo 16.30 alkaen ja tiistaina 14. elokuuta klo 17 alkaen Vaasan yliopistolla (Palomäki-sali, Wolffintie 34, Tervahovi-rakennus).
Vaasan yliopiston avoimessa yliopistossa voi opiskella monipuolisesti kauppatieteiden eri aloja sekä hallintotieteitä, tietojärjestelmätiedettä, kieliä ja viestintää.

Vaasan yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia opintoja on mahdollista opiskella yksittäisinä opintojaksoina tai laajempina opintokokonaisuuksina. Tarjolla on monipuolisesti opintoja kauppatieteistä erityisesti johtamisen, markkinoinnin, laskentatoimen ja talousoikeuden oppiaineissa, lisäksi hallintotieteissä, tietojärjestelmätieteissä sekä kielissä ja viestinnässä.

Avoimen yliopiston opinnot toteutetaan pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Verkko-opintoja tarjotaan entistä enemmän. Opiskelu on mahdollista kaikille, sillä koulutustaustaan tai ikään liittyviä rajoituksia ei ole. Avoin yliopisto sopii kaikille, jotka haluavat tutustua yliopisto-opiskeluun ja eri opintomahdollisuuksiin, viettää välivuotta, päivittää ammattitaitoaan tai kohentaa yleissivistystään. Avoimen yliopiston opinnot ovat myös yksi reitti hakea tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon avoimen väylän kautta.

Vaasan yliopiston avoimen yliopiston opintoja voi Vaasan lisäksi opiskella yhteistyöoppilaitoksissa ympäri Suomen. Koko opintotarjontaan voi tutustua Vaasan avoimen yliopiston verkkosivuilla www.uwasa.fi/avoin.

Lisätietoja

Opintopäällikkö Sonja Hakala p. 029 449 8188, sonja.hakala(at)uwasa.fi

Mitä mieltä olit jutusta?