#Snöörit oli katsojamenestys - voittaja kuittasi kymppitonnin

Uutisen oletuskuva
Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin tekniikan opiskelijoiden tähdittämä #Snöörit-realitysarja keräsi suuryleisön: sitä katsottiin Youtubessa yhteensä 642 802 minuuttia eli 1,5 vuotta. Facebookissa sarja tavoitti kohderyhmästään eli 18–24-vuotiaista 82 prosenttia.
Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun VAMKin tekniikan opiskelijoiden tähdittämä #Snöörit-realitysarja keräsi suuryleisön
Sarjan voittaja Santeri Nyrönen

Sarjan voittajaksi selviytyi ja kymppitonnin kuittasi kohderyhmää parhaiten puhuttelevia videoita tehnyt Santeri Nyrönen, joka opiskelee sähkötekniikkaa VAMKissa. Palkinnon sponsoroivat automaatio- ja sähköistysratkaisuihin erikoistunut VEO Oy, Vaasan kaupunki sekä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

– Kesäksi on suunnitteilla matka Kroatiaan, mutta muutoin aikomuksena on sijoittaa suurin osa voittorahoista, sanoo Nyrönen.

#Snöörit-sarjan tavoitteena oli lisätä nuorten kiinnostusta tekniikan opiskeluun Vaasassa, jossa on jatkuva tarve alan osaajille. Yliopiston ja VAMKin Palosaaren kampuksella tekniikkaa opiskelee 2500 tulevaa insinööriä ja diplomi-insinööriä. Korkeakoulukumppanit tekevät edistyksellistä yhteistyötä tekniikan opetuksessa ja sisällöissä huomioidaan erityisesti Vaasan seudun energiateknologian keskittymä, joka on Pohjoismaiden merkittävin. Se työllistää seudulla 11 000 asiantuntijaa ja tuottaa yli 30 prosenttia Suomen energiateknologian viennistä ja yli viisi prosenttia koko Suomen viennin arvosta.

LISÄTIETOJA

Kilpailun voittaja: Santeri Nyrönen, p. 0400 789 371
Santerin Youtube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCw7to3SlqwYpGP9KjEal2Ew

Sarjan katsojaluvuista ja tavoittavuudesta: Sarjan tuottaja Mikko Vartiainen, C2 Advertising, p. 040 563 6717

Vaasan yliopiston tekniikan koulutuksen hakijatiedot: Päällikkö Francesca Cucinotta, opiskelun ja opetuksen palvelut, Vaasan yliopisto, p. 029 449 8137

Sarjan taustat ja tavoitteet: Vaasan yliopiston viestintä- ja markkinointipäällikkö Tarja Gromov, p. 040 520 3526
Sarjan lanseeraustiedote 13.1.2017 /fi/news/snooritalkaa/

#Snöörit-kanavat

#Snöörit-esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=WeycRmuDMwI
#Snöörit Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UC4OiJQc1-vfc1hjjPq4zXYA
#Snöörien Facebook-sivu: https://www.facebook.com/vaasansnoorit/
#Snöörit instassa: https://www.instagram.com/vaasansnoorit/
#Snöörit www-sivu: https://snöörit.fi

Mitä mieltä olit jutusta?