Ostrobothnian Young Talk 2019 - Passion for Future

Uutisen oletuskuva
Pohjanmaan ELY-keskus järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa keskiviikkona 7.8.2019 klo 17-22 Ostrobothnian Young Talk 2019: Passion for Future –tapahtuman.

Oletko opiskelija 16 ja 25 ikävuoden välillä? Pidätkö kansainvälisyydestä ja haluat pitää hauskaa samalla kun saat uusia ystäviä? Haluatko oppia lisää tämän alueen tärkeydestä, vahvuuksista ja potentiaalista kansainväliseen kasvuun? Olet juuri etsimämme henkilö!

Pohjanmaan ELY-keskus on nuorien visionääriensä kanssa organisoinut tapahtuman täynnä yrittäjyyden, kansainvälistymisen ja pohjoismaisen yhteistyön asiantuntijoita, jotka kertovat sinulle enemmän Pohjanmaan alueesta ja sen potentiaalista nuorille.

Liity seuraamme Bock’s Cornerissa 7.8 klo. 17.00 viettämään iltaa täynnä viihdytystä, verkostoitumista ja keskustelua. Ilmainen sisäänkäynti ja naposteltavaa! Tapahtumassa esiintyvät Maustetytöt ja Bubbeli illan päätteeksi!

Tapahtuman järjestäjä: Pohjanmaan ELY-keskus, yhteistyössä Pohjanmaan Kauppakamarin, Suomen Nuorkauppakamarin, Vaasan kaupungin, Viexpon, Bock’s Cornerin, Wasalinen, Gambit, Nuori Yrittäjyys ry:n, Pohjanmaan liiton, VES:n, VOAS:n, VASEK:n kanssa.

Ilmoittaudu tapahtumaan: bit.ly/YOUNGTALK2019
Voi ilmoittautua myös paikan päällä!

Ohjelma: bit.ly/YOUNGTALK2019-PROGRAMME

Mitä mieltä olit jutusta?