Oma mentori vuodeksi? Hae aktoriksi, DL 7.10.

Uutisen oletuskuva
Askarruttaako sinua tulevaisuuden työelämään siirtyminen? Haluatko lähteä mukaan kehittämään osaamistasi? Hitachi ABB Power Gridsin opiskelijamentorointiohjelma alkaa syksyllä 2020, ja se toteutetaan yhteistyössä Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa. Haemme lupaavia kykyjä ja osaajia, joilla on halua sitoutua mentorointiin ja edellytyksiä kehittyä edelleen opiskelujen aikana ennen työelämään siirtymistä. Opiskelijamentorointi luo ainutlaatuisen henkilökohtaisen mahdollisuuden osaamisen kehittymiseen ja verkostojen luomiseen työelämään.
Hitachi ABB Power Grids

Keitä etsimme?

Haemme tekniikan ja kauppatieteen 4. tai 5. vuosikurssin opiskelijoita. Mentoreina toimivat Hitachi ABB
Power Gridsin ammattilaiset.

Mentoroinnin tavoitteet

Mentorointi on yksi tärkeä kehittymisen työkalu. Osaajien hiljainen tieto ja kokemus jaetaan ja hyödynnetään osaamisen kehittämisessä. Tavoitteena on tukea sinua henkilökohtaisessa osaamisen kehittymisessä ja työelämään siirtymisessä. Mentoroinnin avulla voit myös vahvistaa vuorovaikutustaitojasi ja itseluottamusta. Arvostamme suuresti opiskelijoiden tuomaa tuoretta näkökulmaa ja kokemuksia! Tarkemmat mentoroinnin tavoitteet määritellään yhdessä mentorointiprosessin alkaessa.

Miten haet mukaan?

Hae ohjelmaan mukaan 7.10.2020 mennessä. Mentorointi kestää lukuvuoden 2020-2021. Tapaamiset sovitaan yhdessä mentorin kanssa.

Täytä tämä lomake ja lähetä se yhdessä CV:n ja motivaatiokirjeen kanssa osoitteeseen
marika.kuusisto@hitachi-powergrids.com. Kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva mentoroitavaksi.
Haastattelut pidämme syys-lokakuun aikana.

Lisätietoja: Marika Kuusisto, marika.kuusisto@hitachi-powergrids.com, 050 335 8700.

Mitä mieltä olit jutusta?