Olisitko sinä Vaasan yliopistoseuran uusi sihteeri? - seura hakee uutta sihteeriä yliopiston ...

Uutisen oletuskuva
Vaasan yliopiston ystävien yhdistys eli Vaasan yliopistoseura ry hakee uutta sihteeriä 1.10.2020 alkaen. Perinteisesti seuran sihteerinä on toiminut yliopiston jatko-opiskelija tai muu yliopiston nuori tutkija, mutta tehtävä soveltuu myös hyvin maisterivaiheen opiskelijalle.
Vaasan yliopistoseuran, Vaasan yrittäjien ja Vaasan yliopiston yhdessä järjestämä Onnistumisen ilta helmikuussa 2020. Vieraana oli liikemies Ideaparkin ja Maskun takana eli Toivo Sukari.

Sihteerin tärkeimmät tehtävät ovat seuran jäsenille viestiminen (pääasiallisesti sähköpostilla ja sosiaalisen median kautta), esityslistojen ja pöytäkirjojen valmistelu (1 varsinainen kokous, 4-6 hallituksen kokousta), laskujen maksu (harvoja), kirjanpitokansion jatkuva päivittäminen ja kirjanpidon saattaminen vuosittain tilitoimistolle ja toiminnantarkastajalle, seuran tilaisuuksien ja tempausten järjestämisessä avustaminen mahdollisuuksien mukaan. Seuralla on perinteisesti ollut kevätkokouksen lisäksi noin kaksi tapahtumaa vuosittain, mutta tuleva vuosi 2021 on juhlavuosi, sillä yliopistoseura täyttää tällöin 50 vuotta, ja tämä tulee näkymään seuran toiminnassa eri tavoin.

Sihteeriltä edellytetään paitsi oma-aloitteista ja innostunutta otetta tehtävään, niin erinomaista suomen kielen taitoa (sekä kirjoitettuna että puhuttuna). Toivomme, että olet tottunut sekä innokas sosiaalisen median hallitsija. Tämän lisäksi järjestökokemus (kokouskäytännöt yms.) lasketaan eduksi. Toivomme, että voisit sitoutua ainakin juhlavuoden 2021 loppuun asti.

Sihteerin palkkio on 400 euroa vuodessa ja tehtävää suorittaessa kertyy rutkasti työelämää varten relevanttia kokemusta. Työssä sihteerinä pääset kehittämään paitsi organisointi- ja ongelmanratkaisukykyjä myös osaamistasi markkinointiin ja viestintään liittyen. Tämän lisäksi yliopistoseura on tekemisissä paikallisten ja alueellisten tahojen kanssa, joten tehtävässä pääset paitsi edistämään yhteistyökykyjäsi niin myös verkostoitumaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Yliopistoseura pyrkii myös parantamaan läsnäoloaan sosiaalisen median kanavissa, joten sihteerin työssä pääset paitsi toteuttamaan niin myös kehittämään uusia tapoja tavoittaa kohdeyleisöä. Nyt on eritoten hyvä mahdollisuus kaikelle tälle, sillä juhlavuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja projekteja, jotka tarjoavat arvokasta työkokemusta.

Tehtävästä saa lisätietoa seuran nykyiseltä sihteeriltä Lauri Laaksoselta (lauri.laaksonen@uwasa.fi) sekä seuran puheenjohtajalta Juha Silanderilta (juha.silander@gmail.com). Pyydämme teitä lähettämään vapaamuotoisen hakemuksenne viimeistään perjantaina 21.9.2020 yliopistoseuran sihteerille osoitteeseen lauri.laaksonen@uwasa.fi

Vaasan yliopistoseura ry
Yliopistoseura edistää Vaasan yliopiston ja sen ympäristön yhteistyötä monin eri tavoin. Seura tekee yliopiston toimintaa tunnetuksi muun muassa erilaisten tilaisuuksien kautta. Seuran stipendi­rahastosta palkitaan vuosittain hyvin menestyneitä maisteriopiskelijoita. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yliopiston ystävä.

Lue lisää: https://sites.uwasa.fi/yliopistoseura

Mitä mieltä olit jutusta?