LUMA-keskus Pohjanmaa polkaisee lukuvuoden käyntiin 22.8.2023 avoimilla ovilla SAGA-tiedeluokassa

lämpökamerakuva SAGA
Kiinnostaisiko sinua perehtyä syvemmin avaruusteeman käyttöön opetuksessa tai saada uusia ideoita opetustyöhön? Toimitko tutkijana Vaasan yliopistossa ja mietit, miten LUMA-keskus Pohjanmaan toiminta voisi hyödyttää sinua ja tutkimustasi? Oletko juuri aloittanut opiskelut etkä vielä tiedä, mikä on LUMA-keskus Pohjanmaa? Kutsumme juuri sinut kasvattaja, opettaja, Vaasan yliopiston henkilökunnan jäsen tai opiskelija poikkeamaan lukuvuoden avajaisissamme Technobothniassa, SAGA-tiedeluokassa.

Vaasan yliopiston LUMA-keskus Pohjanmaa avaa lukuvuoden 2023-2024 avoimilla ovilla SAGA-tiedeluokassa ti 22.8.2023 klo 12:00-15:00. Tervetuloa tutustumaan syksyn 2023 tarjolla olevaan ohjelmaan ja LUMA-keskus Pohjanmaan toimintaan. Tulevan syksyn painopisteenämme on vahvasti opettajien ja kasvattajien täydennyskoulutus. Tule tutustumaan ja valitse itsellesi mielenkiintoinen sisältö! 

Kasvattajat ja opettajat: Järjestämme syksyllä täydennyskoulutusta mm. teemasta avaruus, satelliitit ja maantarkkailu. Lisäksi ohjelmaan palaavat ideapajat, joissa teemoina mm. energia, ohjelmointi ja robotiikka. SAGAssa voi myös testata lainattavissa olevaa välineistöä, joista uutuutena esillä lämpökamerat. 

Vaasan yliopiston henkilökunta: Tutustu toimintaan ja SAGA-tiedeluokkaan sekä yhteistyömahdollisuuksiin. Haluatko popularisoida tiedettä kanssamme tai tavoittaa paremmin lapsia ja nuoria projektissasi? Ideoidaan yhdessä.

Vaasan yliopiston opiskelija: Haluatko tehdä töitä tiedekasvatuksen parissa ja edesauttaa lasten ja nuorten kiinnostusta luonnontieteitä, matematiikkaa ja teknologiaa kohtaan? Tiesitkö, että voit saada työskentelystä opintopisteitä?  

Tule poikkeamaan, kun sinulle sopii! SAGA-tiedeluokka sijaitsee Palosaaren kampusalueella, Technobothnia-rakennuksessa, luokassa TF4111. Osoite: Puuvillakuja 3, 65200 Vaasa. Technobothnian aulasta on opastus luokkaan.    

Ilmoitathan tulostasi tarjoilun vuoksi viimeistään 18.8.2022 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake

Lämpimästi tervetuloa! 

Mitä mieltä olit jutusta?