Kutsu opiskelijoille tulevaisuuden tilojen suunnittelun työryhmään

Kampus
Miten sinä haluaisit tulevaisuudessa opiskella? Millaisessa tilassa mieluiten kohtaisit muut opiskelijat? Tule kertomaan miltä näyttää sinun tulevaisuutesi kampuksella! Tulevaisuuden tilojen työpaja järjestetään 29.3.2022 klo 11:30-14:30.  

Tervahoviin ollaan rakentamassa opiskelijoille viihtymiseen ja työskentelyyn tarkoitettuja avoimia yhteistiloja. Haluammekin nyt kutsua opiskelijat mukaan suunnittelemaan tilojen sisustusta yhdessä arkkitehtitoimisto K2S:n edustajan kanssa. Opiskelijoilta on hankkeen aikana kerätty erilaista dataa opiskelun ja tilojen tarpeesta ja tätä tietoa tullaan hyödyntämään työpajoissa. Nyt on kuitenkin aika tehdä ideoista totta! 

Työpaja järjestetään hybridimallilla, eli voit tulla kampukselle tai osallistua Zoomin välityksellä. Linkki Zoom-kokoukseen tulee osallistujille myöhemmin. Tarkkailemme koronatilannetta ja teemme muutoksia ohjelman osallistumistapaan tarvittaessa. 

Työryhmiin ovat tervetulleita kaikki opiskelijat. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan päässyt opiskelemaan tai viettämään aikaa kampuksella, paikat tulevat kyllä työpajan aikana tutuksi. Ilmoittaudu mukaan Webropol-lomakkeella, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen on auki 9.-23.3.2022. Ilmoittaudu täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/B14F6F61649AE0A5  

Vaikket pääsisi nyt mukaan työpajaa, on sinulla mahdollisuus tulevaisuudessa vaikuttaa suunnitelmiin. Pysy siis kuulolla! Lisätietoja kampuskehityshankkeesta ja sen edistymisestä löydät hankkeen omilta nettisivuilta: https://sites.uwasa.fi/kampushanke

Mitä mieltä olit jutusta?